life

Proprietarul unui pub din sud-estul Angliei care are politica „fara copii” isi apara decizia. Desi politica e in vigoare de 11 ani, a devenit virala abia acum

Proprietarul unui pub din comitatul Hertfordshire, sud-estul Angliei, care a devenit viral din cauza unei table care anunta ca locatia „accepta cainii, nu si copiii” a continuat sa-si respecte politica si a spus ca a primit mesaje de sprijin din partea comunitatii locale si internationale, potrivit The Guardian.

David Worcester, managerul pubului Lower Red Lion din St Albans a spus ca tabla se afla in fata barului de cativa ani, dar reactiile au aparut dupa ce un utilizator a postat pe Twitter o fotografie a acesteia cu comentariul „mi-am gasit noul local preferat”.

Postarea, care a fost vizualizata de 75 de milioane de ori si a primit peste 3.400 de raspunsuri, a impartit comentatorii in doua tabere, un internaut comentand „De ce a devenit acceptabil din punct de vedere social sa urasti copiii?”

Dar Worcester a spus ca barul sau a primit mai mult mesaje de sprijin. „Reactia comunitatii locale a fost pozitiva, reactia de mai departe tot pozitiva (…) Totul este pozitiv, singura reactie negativa a fost la postarea initiala de pe Twitter.

Au fost si niste acuzatii. Dar singurii oameni care m-au acuzat au fost cei care nu au fost niciodata la noi”, a spus el, adaugand ca pareau sa fie in mare parte oameni care traiesc in strainatate.

Worcester a declarat pentru BBC Three Counties Radio ca nu are nicio obiectie cu privire la prezenta copiilor in alte puburi, dar „pur si simplu nu ii vreau in al meu”. El a explicat ca aceasta politica este in vigoare „de aproximativ 11 ani” si a fost in vigoare si la pubul pe care l-a administrat inainte.

„Vreau doar sa creez un mediu in care clientii mei sa poata sta si sa se relaxeze, este nevoie doar de un copil pentru a incepe si asta strica pentru absolut toata lumea. Avem peste 40 de baruri in St Albans, si copiii pot merge in toate, majoritatea accepta animale, cred ca sunt singurul din zona care nu este”, a adaugat si proprietarul Lower Red Lion.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

6 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

6 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

3 ore ago