politica

PSD tot nu-si accepta infrangerea in Sectorul 1: Clotilde Armand a pierdut alegerile. Facem referendum

PSD refuza in continuare sa-si accepte infrangerea la alegerile locale in Sectorul 1. Presedintele social-democrat Marcel Ciolacu spune ca ancheta de la Sectia Speciala deja da semne ca rezultatul nu este cel corect si ca de fapt Daniel Tudorache a castigat primaria.

Mai mult, Ciolacu spune ca PSD va strange semnaturi ca sa declanseze un referendum ca alegerile sa fie repetate in Sectorul 1.

”Din ancheta de la SIIJ, pentru ca seful biroului electoral de sector era magistrat si ancheta e dusa de SIIJ, aflam ca doamna Clotilde a pierdut alegerile. Va dau detalii – mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra ca dl. Tudorache a castigat alegerile”, a spus luni seara, la postul public de televiziune, Marcel Ciolacu.

El se plange ca prin desfiintarea Sectiei Speciale va fi ”ingropata” si aceasta ancheta.

”In momentul in care se desfiinteaza SIIJ e desfiinteaza si aceasta ancheta si atunci o ingropam. Eu nu intelegeam de ce este acest elan de desfiintare a SIIJ. In seara asta am aflat – au mutat numaratoarea la Politie… Uite, oamenii aceia si-au facut treaba”, a continuat Ciolacu.

Intrebat ce surse are, liderul PSD a raspuns: „Cunosc detalii”.

„Informatia este ca dl Tudorache a castigat alegerile. Tehnic, vom declansa strangerea de semnaturi si referendum pentru a face alegeri in Sectorul 1. Presupun ca dna Clotilde nu este bolsevica, ca pe timpul lui Stalin – nu conteaza cine voteaza, ci cine numara – si-si va da demisia, va pleca. Ii anunt cu tristete ca SIIJ nu se va desfiinta in 15 zile pana ancheta va fi finalizata”, conchide liderul social-democrat, potrivit Mediafax.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Burkina Faso suspenda emisia posturilor de radio BBC Africa si VOA din cauza relatarilor privind uciderea a 223 de sateni de catre armata

Burkina Faso a suspendat timp de doua saptamani emisia BBC Africa si Voice of America…

12 ore ago

Flacara olimpica, preluata la Atena de presedintele Comitetului de organizare a JO de vara. Va calatori 12 zile la bordul velierului Belem pana la Marsilia

Jucatorul grec de polo pe apa Ioannis Fountoulis, ultimul dintr-un lung sir de purtatori de…

12 ore ago

Extremistul Ben-Gvir, ministrul israelian al securitatii nationale, ranit usor intr-un accident de masina

Ministrul israelian al securitatii nationale, extremistul Itamar Ben-Gvir, a fost transportat la spital dupa ce…

12 ore ago

Sustinatorii premierului spaniol Sanchez convoaca mitinguri, in timp ce liderii de stanga din strainatate il indeamna sa ramana in functie

Sustinatorii premierului spaniol Pedro Sanchez pregatesc mitinguri pentru a-l indemna sa ramana in functie, dupa…

12 ore ago

Netanyahu spune ca deciziile CPI nu vor afecta actiunile Israelului insa vor crea un precedent periculos

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, vineri, ca orice decizie a Curtii Penale Internationale, care…

12 ore ago