politica

PSD-ului ii este teama sa initieze suspendarea lui Iohannis. Grindeanu: „Hai sa il vedem pe domnul Ciolos daca aduce in discutie acest lucru”

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca nu s-a discutat despre o posibila suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis, el aratand ca o decizie se va lua daca liderul USR Dacian Ciolos anunta ca va sustine un astfel de demers.

”Vad in discutiile din ultimele saptamani acest subiect. Nu a fost pe ordinea de zi la Consiliul Politic National, dar sigur, daca domnul Ciolos vine si aduce si dansul in discutie acest lucru, putem discuta. (…) Hai sa il vedem pe domnul Ciolos”, a comentat prim-vicepresedintele PSD o posibila declansare a procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, informeaza news.ro.

Intrebat daca ar discuta cu AUR pe acest subiect, Grindeanu a infirmat. ”De ce sa discutam cu cei de la AUR? Nu ne-au sunat, nu avem… Daca vine domnul Ciolos sa sustina acest demers, in mod sigur vom face o sedinta de urgenta a Consiliului Politic sa clarificam punctul de vedere”.

Despre motivele pentru suspedarea presedintelui, Grindeanu a aratat ca ”PSD spune de sapte ani ca Iohannis nu e pregatit sa conduca Romania”, si, cu toate acestea, romanii au hotarat sa il voteze.

”Ne cereti tot noua, care spunem ca nu este pregatit, sa parem ca nu suntem de acord. Nu, noi vrem sa cantarim foarte bine acest demers, pentru ca am mai facut doua, in 2007 si 2012, si care (..) nu au fost incununate de succes. In momentul in care vine si USR langa demersul initiat de altii, in mod sigur este de luat in discutie. Astazi nu am avut aceasta discutie”, a spus Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

23 de minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

26 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

21 de minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago