politica

Rafila, umflat de propria importanta. Documentele din Ministerul Sanatii trebuie sa contina titulatura „Prof. univ. dr. Alexandru Rafila”

Sefa resurselor umane din cadrul Ministerului Sanatatii, Iuliana Costin, a trimis un email tuturor angajatilor prin care le solicita ca, pe toate documentele oficiale, numele ministrului sa apara astfel: „Prof. univ. dr. Alexandru Rafila”.

„Prin prezenta va aducem la cunostinta faptul ca toate actele care vor fi intocmite si poarta semnatura domnului ministru Alexandru Rafila vor fi semnate dupa cum urmeaza: MINISTRUL SANATATII Prof. univ. dr. Alexandru Rafila”, se arata in email, citat de Libertatea.

Alexandru Rafila a fost instalat de PSD ca ministru al Sanatatii iar in aceste zile el a intrat in conflict cu Raed Arafat pe tema gestionarii pandemiei.

Arafat a explicat, vineri, ca rolul DSU in coordonarea operativa a pandemiei este esential, iar sistemul functioneaza foarte bine, asa cum, de altfel functioneaza in intreaga lume.

”Daca deranjeaza seful – pastrezi sistemul, scapi de om”, a afirmat Arafat la Digi24.

Arafat a afirmat, insa, ca nu are nicio informatie cum ca s-ar dori schimbarea sa si sustine ca are o comunicare buna cu premierul.

”Cu premierul, relatia de lucru este excelenta, cu ministrul nostru este excelenta, cu domnul Rafila discut, nu e nicio problema”, a mai afirmat Arafat.

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a declarat, vineri, ca in sedinta de Guvern s-a discutat despre propunerea Centrului European de Control al Bolilor, care recomanda testarea tuturor persoanelor care calatoresc in spatiul Uniunii Europene cu un test PCR, incat sa reduca riscul de transmitere a acestei noi tulpini OMICRON, el aratand ca nu a existat niciun conflict cu Raed Arafat si ca trebuie vazut daca o astfel de masura poate fi aplicata, tinand cont si ca este perioada sarbatorilor de iarna.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

10 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

10 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

13 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

10 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

10 ore ago