politica

Rares Bogdan vrea sa-i dea afara pe toti membrii ALDE din structurile guvernamentale: „Afara cu ei, toti, out!”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a solicitat duminica seara ca toti membrii ALDE care mai ocupa functii guvernamentale sa fie dati afara.

„Eu as scoate de guvernare pe toti cei de la ALDE care sunt in esaloanele doi si trei. Afara cu ei, toti, out! Ei ataca seara PNL de parca ar fi in opozitie”, a declarat Rares Bogdan.

In continuare sunt o multime de membri ai ALDE care ocupa functii de secretari de stat, pozitii importante in companiile nationale si functii de prefecti.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a atacat deseori Guvernul Orban in ultima perioada. Recent, Tariceanua a declarat ca negocierile pentru majoritatea din Parlament sunt un „simulacru”.

Tariceanu a scris, pe Facebook, faptul ca „o liniste nefireasca se asterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice”.

„In loc de asta vad ca asistam la un simulacru de negocieri din care nimeni nu intelege ce negociaza premierul desemnat, sa-si treaca guvernul sau sa-l tranteasca. Consider aceasta sceneta prost scrisa ca fiind o noua incercare de fentare a romanilor si a deciziei Curtii Constitutionale. Pe fond, lucrurile sunt mult mai simple: ori ai identificat o majoritate care te sustine sa-ti treci guvernul, ori nu ai gasit-o si atunci trebuie sa-ti depui mandatul si sa lasi pe altii sa incerce. Ori una, ori alta! Criza nu asteapta!”, scrie Tariceanu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

6 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

15 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

14 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

14 ore ago