politica

Razboi intre propagandistii rosii. Ciutacu o ataca virulent pe Anca Alexandrescu: „Sifonareasa, i-a nenorocit pe toti pe care i-a consiliat”

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, lanseaza un atac violent la adresa Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a liderilor PSD si actuala realizatoarea la Realitatea Plus.

Intr-un comentariu in care isi manifesta satisfactia fata de arestarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, Ciutacu spune despre Anca Alexandrescu ca este „sifonareasa” si ca „le-a mai si manglit arhiva de documente” celor pe care i-a consiliat.

„Rizea e singurul fugar pe goana de care nu-mi pare rau ca vine pachet la brutaria din tarisoara. Pentru ca e prost, pentru ca e sifon, pentru ca e mitoman, pentru ca e mincinos si, rezumand, pentru ca e un gunoi. Ma lasa rece conflictele lui cu bogatii momentului si incercarile de a-i extorca, la fel cum mi se rupe ca are familie.

Ce a facut el in ultimele saptamani, distrugand alte familii in colaborare cu sifonareasa aia care o arde fata mare pe tv dupa ce a nenorocit toti demnitarii pe care i-a consiliat si le-a mai si manglit arhiva de documente, depaseste orice limita a acceptabilului. Exista, pe vremuri, o anumita demnitate a hotului. Viermele asta penibil si exhibitionist nici macar asta n-are. Si, daca va ajunge pe camera la Rahova, mi-e teama ca nu se va tavali lasciv pe un pat cu flori”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Anca Alexandrescu a realizat un amplu serial cu „dezvaluirile” fugarului Cristian Rizea.

Alexandrescu i-a consiliat de-a lungul timpului pe Adrian Nastase, Victor Ponta, Viorica Dancila si Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago