news

Reactia lui Tudorel dupa intalnirea cu Dancila, ce spune despre OUG pe amnistie si gratiere. Antena 3 il contrazice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a negat ca in cadrul intalnirii de luni cu premierul Dancila s-ar fi discutat despre o ordonanta dpe amnistie si gratiere.

„Sa nu vorbim despre situatii ipotetice. Nu avem asa ceva in minister, nici in dezbatere, nici in avizare”, a declarat Tudorel Toader.

Antena 3 anunta, pe de alta parte, ca premierul Dancila ar fi discutat cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre o emiterea unei OUG pe amnistie si gratiere. Postul mentioneaza ca ALDE se opune adoptarii acestei ordonante.

Surse oficiale, citate de g4media.ro, anunta ca liderul PSD, Liviu Dragnea, forteaza ca OUG-ul pe amnistie si gratiere sa fie adoptat in sedinta de guvern de marti.

Potrivit surselor citate, Tudorel Toader intentioneaza sa-i delege atributiile secretarului de stat, Mariana Mot, o apropiata a vicepremierului Paul Stanescu. Acesta din urma face parte din nucleul dur de sustinatori ai liderului PSD, Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

20 de minute ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

4 ore ago

Slanic: Si mai multi oameni vor fi evacuati din blocurile aflate in zona strazii prabusite. PSD si PNL isi arunca vina reciproc

Departamentului pentru Situatii de Urgenta a decis, joi, sa extinda perimetrul de siguranta prin evacuarea…

31 de minute ago

Afaceri imobiliare dubioase si la Brasov. Primarul acuza majoritatea PSD-PNL ca vrea infiintarea un hotel in locul unei gradinite

Primarul Brasovului, Allen Coliban, acuza majoritatea PSD-PNl din Consiliul Local ca se opune infiintarii unei…

8 minute ago

„Nu are sens sa ai Rusia la masa”. Ministrul ucrainean de Externe explica de ce Ucraina nu vede rostul invitarii Rusiei la Summitul pentru pace

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a explicat intr-un interviu pentru Foreign Affair ca Ucraina…

41 de minute ago

Prognoza OCDE: Perspective mai bune pentru economia mondiala – dar nu si pentru Germania

OCDE nu se asteapta ca economia Germaniei sa inregistreze o crestere mai puternica pana anul…

39 de minute ago