politica

„Recorder” i-a prins. Cati bani a dat PSD-ul televiziunilor in ultimii trei ani: Antena 3 si RTV, cate 3 milioane euro. Ciolacu s-a balbait in mod jenant – Video

„Recorder” a realizat o noua investigatie care scoate in evidenta lipsa de moralitate a liderilor principalelor partide din Romania, PSD si PNL. PSD si PNL au pompat in ultimii trei ani zeci de milioane de euro in conturilor principalelor posturi de televiziune pentru „propaganda”, cumparandu-si astfel din bani publici bunavointa „jurnalistilor” TV.

PSD a refuzat in mod constant sa dezvaluie ce sume a livrat catre fiecare post de televiziune, desi recunoaste ca are contracte pentru „presa si propaganda”. Jurnalistii de la Recorder au primit pe email, anonim, documente care i-au ajutat sa ia urma banilor plecati de la PSD catre televiziuni.

Astfel, ei au descoperit ca PSD a infiintat o societate paravan, cu doi actionari si fara angajati, prin intermediul careia pompeaza bani televiziunilor, desi legea interzice explicit ca posturile TV sa primeasca bani de la partide in afara campaniilor electorale.

Iata ce sume au primit posturile de stiri de la PSD in ultimii trei ani doar prin intermediul Vertigo. PSD se mai foloseste de inca o firma prin care popmpeaza bani posturilor TV, All Media.

Antena 3 – 3,1 milioane euro

Romania TV – 3 milioane euro

B1 TV – 850.000 euro

Realitatea Plus – 830.000 euro

Aleph News – 470.000 euro

Digi24 – 240.000

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a balbait deseori si nu a putut sa dea explicatii coerente in legatura cu banii livrati posturilor de televiziune.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

2 ore ago

Polonia intentioneaza sa mineze granita cu Rusia si Belarus, pentru a descuraja o eventuala agresiune din partea acestor tari

Waldemar Skrzypczak, fost comandant al armatei poloneze si fost ministru adjunct al apararii nationale, a…

24 de minute ago

Rascoala a ambasadorilor Georgiei contra propriului guvern: „Viraj antioccidental al tarii, contravine intereselor nationale si Constitutiei”

Diplomatii georgieni au emis o declaratie in care afirma ca decizia partidului de guvernamant "Visul…

21 de minute ago

Protestatarii anti-Israel au arborat steagul palestinian in locul drapelului american, la Universitatea Harvard – VIDEO

Protestatarii anti-israelieni de la Universitatea Harvard au arborat un steag palestinian intr-un loc rezervat de…

9 minute ago

Premierul scotian Humza Yousaf, asteptat sa demisioneze astazi din functie, din cauza esecului de a obtine in continuare sprijin pentru un guvern minoritar

Premierul Scotiei, Humza Yousaf, va demisiona din functia de prim-ministru al Scotiei chiar astazi, potrivit…

36 de minute ago