Categories: politica

Reuniunea penalilor. Un inculpat foarte agitat anunta ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Afaceristul Dan Andronic anunta ca s-a intalnit cu SEbastian Ghita in capitala Serbiei. El a publicat si o fotografie a sa, despre care spune ca a fost facuta de Ghita. Andronic si Ghita sunt inculpati in mai multe procese penale.

„M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Reportajul il voi publica in exclusivitate in EvZ. Pana atunci, ca tot m-am apucat de scris, voi ce ati vrea sa aflati despre el?”, a scris Andronic pe Facebook.

„Aceasta poza a fost facuta ieri, 1 iunie, in Belgrad. Cel care a facut poza este Sebastian Ghita. Dan Andronic tine in mana un exemplar din aceea dimineata a ziarului ‘Politika’, cel mai vechi cotidian sarbesc”, a mentionat Andronic in EVZ.

Sebastian Ghita se afla in prezent la Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis saptamana trecuta eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200.000 de euro.

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, a anuntat miercuri Ministerul Justitiei de la Bucuresti, intr-un comunicat.

Dan Andronic a fost trimis in judecata, luna trecuta, de procurorii DNA, in dosarul privind finantarea campaniei prezidentiale din anul 2009, alaturi de Elena Udrea si Ioana Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

26 de minute ago

Campanie electorala de 1 Mai, Ciolacu promite salarii foarte mari: „Dupa ce am depasit Ungaria, sunt convins ca putem ajunge si Polonia”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a promis miercuri, in timpul unei vizite electorale alaturi de Gabriela…

36 de minute ago

Liderul opozitiei din Canada, dat afara din sedinta parlamentului dupa ce l-a numit „tacanit” pe premierul Justin Trudeau

Liderul principalului partid de opozitie din Canada a fost dat afara marti din sedinta Camerei…

2 ore ago

Un nou candidat la Primaria Capitalei: Diana Sosoaca. Biroul electoral i-a admis candidatura

Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 42 Municipiul Bucuresti a decis admiterea candidaturii presedintei a partidul…

2 ore ago