politica

S-a lansat partidul lui Dragnea. Fostul strateg al lui Dragnea, miscare cu Cumpanasu: „Dragnea va fi liber pana pe 9 ianuarie”

George Harabagiu, fost strateg al lui Liviu Dragnea, fost coordonator al comunicarii online a PSD, a lansat sambata un nou partid impreuna cu Alexandru Cumpanasu. Partidul se numeste Forta Romania.

George Harabagiu a declarat, la „congresul” de lansare a noului partid, ca „PSD este decimat, si-a trimis propriul lider dupa gratii”.

Harabagiu s-a declarat „prieten” cu Alexandru Cumpanasu, afirmand si ca a fost de mai multe ori acasa la el. Harabagiu s-a declarat convins ca Alexandru Cumpanasu va deveni urmatorul presedinte al Romaniei: „Dumneavoastra sunteti de astazi o forta”.

Noul partid a fost anuntat de Harabagiu in urma cu trei zile, intr-un interviu pentru Sputnik, site de propaganda al Moscovei.

”In Europa se stie deja ca in maxim 2 saptamani vor aparea in Romania miscari extrem de percutante – care ulterior vor deveni partide”, a declarat George Harabagiu pentru Sputnik.

”Coagularea unui pol nationalist, anti-sistem ar reprezenta o ‘locomotiva’ care va scoate din dezastru ADEVARATUL PSD (evident fara actuala conducere) si va conduce inerent la formarea unei majoritati reale”, a mai spus fostul strateg al lui Dragnea.

”Sunt absolut de acord cu decizia lui Liviu Dragnea de a contesta actuala conducere a PSD”, a mai tinut sa spuna Harabagiu.

El a sustinut apoi ca Liviu Dragnea va fi eliberat pana la inceputul anului viitor.

”Sunt nascut pe 9 Ianuarie – si implinesc 45 de ani… voi primi cel mai frumos cadou al ultimilor ani – Liviu Dragnea va fi liber pana atunci!”, a mai sustinut Harabagiu.

Iata declaratiile lui Harabagiu la „congresul” de lansare a partidului Forta Romania, condus deocamdata de Alexandru Cumpanasu, de la 02.50.00:

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

60 de minute ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

7 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

7 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

5 ore ago