politica

S-a declansat planul B. In Parlament demareaza procedura de demitere a lui Dragnea

Deputatul PNL Gigel Stirbu anunta ca Opozitia va demara procedura de schimbare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a lui Liviu Dragnea. Gruparea pucistilor din PSD a anuntat deja, pe surse, ca ar putea sustine un astfel de demers.

„Astazi, in sedinta Biroului Executiv al Partidului National Liberal voi propune spre analiza oportunitatea initierii unui proiect de hotarare pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Vreau sa vedem cu totii daca cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stanescu, Firea si Tutuianu se gandesc intr-adevar la binele Romaniei sau vor doar sa puna mana pe puterea din partid”, scrie Stirbu pe Facebook.

Intrebat, duminica seara, al Antena 3, daca pucistii au 50 de parlamentari PSD pentru a sustine revocarea sa din fucntie, Dragnea a reactionat foarte iritat.

„Nu cred. Nu cred ca vor depasi acea linie rosie. Sper sa nu se intample, dar o sa vedem cu totii asta. Nici mie nu-mi place de toti din partid. Ce sa nu voteze, legea pensiilor? Codurile Penale? Asta o sa vedem”, a spus Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago