news

Sapte militari SUA de la Deveselu au provocat un scandal de pomina la Craiova cu bodyguarzii unui club. Reactia Marinei SUA

Sapte soldati americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proportii, intr-un club de noapte din Craiova, dupa ce au plecat fara sa plateasca, militarii intrand in conflict si cu politistii care au incercat sa aplaneze conflictul.

Cei sapte soldati au mers sambata seara intr-un club din Craiova. Angajatii localului spun ca, dupa ce au consumat mai multe bauturi alcoolice, acestia au plecat fara sa plateasca. Agentii de paza i-au urmarit si, la cateva sute de metri, de local i-au prins, iar intre cele doua grupuri, respectiv intre militari si agentii de paza, a izbucnit un scandal.

Un echipaj de politie trecea prin zona a intervenit, iar pentru ca americanii au devenit violenti, oamenii legii i-au imobilizat, incatusat si i-au dus la sectia de politie.

Dupa audieri, cinci dintre cei sapte au fost amendati.

„In dimineata zilei de duminica, in imediata apropiere a unui local de alimentatie publica din Craiova, s-a produs un eveniment intre un grup de clienti ai localului respectiv si personalul cu atributii pe linia asigurarii pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul ca grupul respectiv a refuzat sa achite contravaloarea consumatiei. Intrucat persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate masuri pentru aplanarea starii tensionate, iar persoanele implicate au fost sanctionate contraventional conform Legii 61 /1991”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird, citata de Mediafax.

Dintre cei cinci care au fost sanctionat, trei sunt ofiteri, iar restul marinari, potrivit reprezentantilor Bazei NATO Deveselu.

Reprezentantii Marinei Americane spun ca incidentul va face subiectul unei anchete interne.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Noi ploi abundente sunt asteptate in Brazilia. Numarul persoanelor ucise de inundatii a depasit 100

Se asteapta ca alte ploi abundente sa loveasca Brazilia, in timp ce natiunea sud-americana se…

17 minute ago

Desi nu s-a facut nicio ancheta oficiala, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, este sigur: „Nu putem discuta de o infectare in cursul procedurilor medicale, in cazul Florin Piersic”

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, exclude posibilitatea ca actorul Florin Piersic sa fi fost infectat in…

48 de minute ago

Donald Trump ii momeste pe magnatii petrolului: el le promite ca va anula politica ecologica a lui Biden, daca ii vor dona un miliard de dolari

Donald Trump, candidatul dreptei americane la presedintie, le-a promis patronilor companiilor petroliere ca va anula…

O oră ago

Doi politisti francezi, impuscati de un barbat chiar in cladirea unui comisariat din Paris. Unul dintre ei este in stare grava

Doi politisti au fost grav raniti de gloante, joi seara, intr-o sectie de politie din…

O oră ago