politica

Sare si Codrin Stefanescu sa o loveasca pe Violeta Alexandru: „Sorosista radicala, jigneste oribil milioane de romani”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, o acuza pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, ca „jigneste oribil” milioane de romani. El sustine ca Alexandru a fost „sorosist radical”.

„Ministrul Muncii jigneste, in mod inadmisibil si oribil, milioane de oameni! Nu poti sa afirmi in public ca romanii sunt puturosi si au tendinta de a muncii cat mai putin sau deloc. Este infiorator sa spui lucrul acesta, chiar daca esti ministru pnl, fost sorosist radical si te-ai numit candva Baubau. Pentru ca e o prostie la fel de mare cat programul vostru de guvernare!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Liderii PSD au declansat o campanie foarte agresiva la adresa Violetei Alexandru, pe care o acuza ca vrea sa creasca varsta de pensionare.

Ministrul Muncii a revenit joi cu noi detalii despre cresterea varstei de pensionare, la cerere, la 70 de ani, pentru anumite categorii sociale. Alexandru a precizat ca a dus acest subiect in discutie dat fiind schimbarile de la nivel european privind cresterea varstei de pensionare, adaugand ca, in acest moment, Guvernul „e departe de a lua o decizie”.

„Am inceput sa documentam subiectul. Nu cred ca e de luat o decizie fara o dezbatere. Personal, intre speranta de viata si pensionare, merita mai intai sa facem o dezbatere. Sa vedem dezbaterile mai intai. Suntem departe de a lua o decizie.

Insa am vazut la nivel european intentia de a genera o schimbare in aceasta privinta si m-am simtit datoare sa discutam si noi. In functie de cum reactioneaza societatea, vom trece la masurile care se impun. O sa fie un impact in sistemul public mai mult decat in cel privat. Nu ma grabesc sa va anunt niste decizii din moment ce nu sunt”, a declarat Violeta Alexandru in cadrul unei conferinte.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

8 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

17 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

16 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

16 ore ago