politica

Sarma a facut iar scurtcircuit. Firea o face mincinoasa pe Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a catalogat drept „minciuni” informatiile ca sistarea  platii indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Insa aceasta informatia a fost comunicata chiar de Primaria Capitalei, joi, printr-un comunicat de presa.

„Desi sunt vremuri de criza, toate stimulentele pentru sanatate si sociale vor fi platite! (…) In ceea ce priveste informatiile mincinoase din spatiul public ale unor politicieni care anuntau sistarea acesui ajutor financiar, observ cu amaraciune ca, in aceasta perioada atat de dificila, in care toti ar trebui sa contribuim la rezolvarea crizei si in care culoarea politica nu ar trebui sa conteze, politicieni PNL sau USR nu rateaza nici o ocazie sa incerce sa denigreze Primarul General sau Primaria Capitalei. De data aceasta ei pretind ca sar in apararea persoanelor adulte cu dizabilitati, desi, atunci cand am propus Consiliului General infiintarea unui sprijin financiar pentru acestia, cei de la PNL sau USR s-au abtinut sau chiar au votat impotriva! Consider ca in aceasta perioada ar trebui sa lasam orgoliile politice deoparte si sa nu mai inducem panica in randul populatiei!”, a anuntat Firea, vineri.

Insa chiar Primaria Capitalei a anuntat, joi,  ca amana plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap ”pentru lunile urmatoare, in functie de evolutia raspandirii coronavirusului”. In luna martie, beneficiarii acestui ajutor vor primi doar restanta din luna decembrie, 260 lei, se anunta intr-un comunicat de presa.

”Primaria Capitalei se afla in linia intai a luptei pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, prin numeroase directii de actiune. Astfel, o mare parte din resursele financiare pentru luna martie au fost redirectionate catre aprovizionarea spitalelor si asigurarea protectiei personalului medical, pentru asigurarea unei mese calde pentru persoanele cele mai expuse riscului de marginalizare sociala, precum batranii de peste 65 de ani si oamenii strazii si asigurarea serviciilor edilitare”, transmitea Primaria Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

55 de minute ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

O oră ago

Chiar si Piedone s-a suparat pe Pieleanu: „Sunt disperati, vor sa ma convinga ca doar Firea poate sa-l bata pe Nicusor Dan”

Reactie dura a lui Cristian Popescu Piedone dupa ce Avangarde, institut patronat de Marius Pieleanu,…

33 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

2 ore ago

Armata Ucrainei dezminte stirile privind retragerea tancurilor Abrams de pe front: „Tancurile fac o treaba excelenta pe campul de lupta”

Brigada 47 Mecanizata a Ucrainei a respins la 27 aprilie o stire a Associated Press…

31 de minute ago

Cum si-au lansat campania extremistii de la AfD, s-au confruntat cu proteste: „Femeile adevarate urasc AfD”

Partidul german de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) si-a lansat campania electorala pentru alegerile…

28 de minute ago