Se drogheaza Dragnea? Fost consilier prezidential: „O sa povestesc ce am auzit eu despre ce se intampla la Scrovistea”

news

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, sugereaza ca Liviu Dragnea ar fi consumator de droguri. El ii transmite lui Dragnea ca intr-o zi ar urma sa povesteasca „despre ce se intampla la Scrovistea si de ce uneori articulezi mai rar cuvintele”.

„Dragnea, despre protestatari: Nu am stat langa ei, dar am vazut cand se vorbea in grupul #rezist de jointuri.

Daddy, nici eu n-am stat langa tine, dar intr-o zi ma bate gandul sa povestesc ce am auzit eu despre ce se intampla la Scrovistea si de ce uneori articulezi mai rar cuvintele. Sigur, in scopuri medicinale”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Citeste si: Liviu Dragnea, mort de frica la Iasi. A luat pastile pentru a-si putea sustine discursul – Video

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a catalogat pe protestatarii anti-PSD de la mitingurile din Iasi si Galati drept „batausi cu ochii injectati”, sustinand ca acestia ar fi „drogati”.

„Asa cum face si cu faptul ca e de acord cu acel grup de batausi care umbla dupa noi peste tot la mitinguri. Oamenii care sunt cu pietre, cu bate la ei nu poti sa spui decat ca sunt batausi. Asa vrea PNL, Iohannis sa conduca aceasta tara. Cu bata. Adica cineva care indrazneste sa aiba o alta opinie trebuie sa primeasca o bata in cap. Urmatorul pas este ca la alegeri, intr-un regim Iohannis, Ciolos, USR, s.a.m.d. sa se semneze cu creta cei care nu voteaza cu ei. Deci oamenii sunt destul de rai si nu accepta niciun fel de discutie sau dialog pentru binele acestei tari, din pacate”, a afirmat Liviu Dragnea, duminica, la Antena 3.

Liderul PSD a adaugat ca a citit pe Facebook ca oamenii care au fost la mitingurile pesedistilor vorbeau despre „ochii injectati de ura” ai acelor batausi. El a sugerat ca acestia au fost drogati.

„Am citit foarte multe postari ale unor oameni care au fost la mitinguri, oameni tineri, unii sustinatori ai PSD, altii nu. Toti spuneau, pe langa alte lucruri, privirea pe care o aveau acei oameni, acei batausi, o privire plina de ura, cu ochii injectati. Nu stiu, nu am stat langa ei, dar am vazut cand se vorbea in grupul #rezist de jointuri. Sigur ca te duci cu gandul acolo. Dupa aia intreaba de ce sa nu lasam tara pe mana lor? Poti sa lasi tara pe mana unor astfel de oamenii? Adica ne gandim si la viitorul acestei tari”, a completat Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: