politica

Se pregateste excluderea lui Dancila din PSD. Stanescu sustine ca Dancila a candidat la Presedintie in urma unei discutii cu Iohannis

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, sugereaza ca decizia Vioricai Dancila de a candida la Presedintie a fost luata in urma unei discutii cu Klaus Iohannis.

„Cu doamna Dancila am avut o discutie tete-a-tete, inainte de a accepta propunerea de a fi presedinte executiv, dupa europarlamentare. Am rugat-o doua lucruri: unu, sa nu facem congres in 2019, ci in ianuarie-februarie 2020, si doi, i-am spus sa nu candideze. Am batut palma, doamna a fost de acord. Intelegerea a durat foarte putin, sapte-opt zile cred. Am mers la Cotroceni pentru consultarea cu votul in Diaspora, in formula Dancila-Fifor-Stanescu-Ciolacu-Teodorovici.

Dupa intalnire, domnul presedinte a rugat-o pe doamna premier sa stea de vorba cu dumneaei, cateva minute. Cred ca au stat 20 de minute, daca nu o jumatate de ora. Ajungand la Parlament, domna Dancila ne-a spus ca vrea Congres imediat. Eu i-am spus ca pe mine m-a pierdut, in conditiile date. Eu m-am retras si am vazut cu totii ce a urmat“, afirma Stanescu intr-un interviu pentru Realitatea de Olt.

„La un moment dat, doamna Dancila chiar a vrut sa ma dea afara, sa ma elimine din partid pentru ca n-am facut altceva decat sa spun ce cred ca este bine pentru partid. I-am spus ca raman devotat partidului, ca nu amestec prieteniile atunci cand este vorba despre partid. Sunt omul care reuseste sa faca aceasta diferentiere atunci cand e vorba de partid“, a mai spus Paul Stanescu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

8 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

8 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

11 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

8 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

8 ore ago