politica

Secretar de stat la Justitie, mesaj viral de 8 Martie: „Femeile sunt fiinte ale societatii, sa le respectam”

Bogdan Ilea (PNL), secretar de stat la Ministerul Justitiei, a transmis de 8 Martie un mesaj in care afirma ca femeile trebuie respectate pentru ca sunt „fiinte ale societatii”.

Iata mesajul postat de Ilea, care intre timp a devenit viral pe retelele de socializare.

Premierul Nicolae Ciuca a transmis miercuri un mesaj de 8 Martie, el dand asigurari ca Guvernul va continua sa sprijine femeile, prin masuri concrete, in tot ceea ce isi doresc sa realizeze.

”Sarbatorim astazi femeile din viata noastra si le transmitem cele mai bune ganduri, de recunostinta, respect si pretuire. 8 Martie este si despre drepturile femeilor si le asigur ca Guvernul pe care il conduc va continua sa le sprijine, prin masuri concrete, in tot ceea ce isi doresc sa realizeze”, a scris premierul pe Facebook.

Potrivit sefului Guvernului, femeile seteaza noi standarde de profesionalism in cele mai importante domenii de activitate si sunt deschizatoare de drumuri in multe sectoare.

”Ele aduc viata, speranta si echilibru. Sunt deschizatoare de drumuri in multe domenii, sunt creative si imbratiseaza inovatia si progresul. Se afla in prima linie a celor mai dificile misiuni. Astazi si in fiecare zi le suntem recunoscatori pentru ceea ce fac, intotdeauna cu responsabilitate. Seteaza noi standarde de profesionalism in cele mai importante domenii de activitate. In sanatate, educatie, in mediul antreprenorial, in sectorul asociativ, in cel public, in sport, cultura, cercetare, diplomatie si securitate nationala doamnele si domnisoarele performeaza. Iar pe langa profesionalism, se remarca prin empatie, echilibru, capacitate de mediere. Deloc intamplator, cuvantul pace, cu multiplele sale sensuri, este de gen feminin”, se arata in mesajul premierului, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presa al Guvernului.

Este o responsabilitate si onoare, deopotriva, sa le sustinem, promovam si implicam in deciziile sociale, economice si politice in aceeasi mare masura in care ele participa la dezvoltarea societatii – a adaugat Nicolae Ciuca.

”O societate inclusiva si moderna, cum ne dorim si in Romania, pune in valoare competenta si abilitatile tuturor cetatenilor sai si ofera femeilor pozitionare corecta in viata sociala si profesionala. Este o responsabilitate si onoare, deopotriva, sa le sustinem, promovam si implicam in deciziile sociale, economice si politice in aceeasi mare masura in care ele participa la dezvoltarea societatii”, a mentionat Ciuca.

Totodata, Partidul National Liberal initiaza si implementeaza proiecte prin care incurajeaza in mod activ implicarea femeilor in viata politica, a mai precizat Nicolae Ciuca.

”Dragi doamne si domnisoare, sa aveti o primavara insorita! La multi ani!”, si-a incheiat seful Guvernului mesajul. AGERPRES/(AS – editor: Georgiana Tanasescu, editor online: Adrian Dadarlat)

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: bogdan ilea

Recent Posts

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk. Acesta orbiteaza la 20.000 km de Pamant

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

3 ore ago

Ciolacu, apel inconstient: „Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare”

Apel amuzant din partea premierului PSD Marcel Ciolacu, un abonat al televiziunilor de stiri, in…

O oră ago

Rares Bogdan: „Vom avea un scor exact dublu fata de acum doi ani. Sunt un om care are acces la toate sondajele si care primeste la doua-trei zile sondaje”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat vineri, la Iasi, ca in urma cu doi ani,…

46 de minute ago

Cum s-a vazut Ziua Europei de 9 mai in Moldova

Ziua de 9 mai devine un moment de clarificare a pozitiei noastre fata de pace…

O oră ago

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

5 ore ago