news

Sef din Politie, demis dupa ce l-a batut zdravan pe un scandalagiu din Giurgiu: „Acum nu mai esti tare in gura!?” – Video

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a fost demis din functie si este cercetat penal pentru purtare abuziva, dupa o interventie a fortelor de ordine din data de 18 aprilie.

„Seful Postului de Politie din Bolintin Vale a fost demis din functie si cu privire la modul de interventie al politistilor la evenimentul petrecut in data de 18 aprilie 2020 in timpul unei razii a politiei in zona Bolintin Vale pentru verificarea respectarii ordonantelor militare. A fost deschis dosar penal pentru purtare abuziva, cercetarile fiind preluate de catre unitatea de parchet competenta”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Sarbu, citata de Agerpres.

La data respectiva, politistii efectuau o razie in zona, iar mai multe persoane au fost surprinse la gratar in strada, fiind aplicate amenzi.

In spatiul public au aparut imagini in care mai multi politisti au intervenit in forta in jurul unui barbat, care se afla in pozitia culcat, pe filmare auzindu-se cum un politist striga: „Stati acasa! Stati acasa! Acum nu mai esti tare in gura!?”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk. Acesta orbiteaza la 20.000 km de Pamant

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

2 ore ago

Ciolacu, apel inconstient: „Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare”

Apel amuzant din partea premierului PSD Marcel Ciolacu, un abonat al televiziunilor de stiri, in…

49 de minute ago

Rares Bogdan: „Vom avea un scor exact dublu fata de acum doi ani. Sunt un om care are acces la toate sondajele si care primeste la doua-trei zile sondaje”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat vineri, la Iasi, ca in urma cu doi ani,…

9 minute ago

Cum s-a vazut Ziua Europei de 9 mai in Moldova

Ziua de 9 mai devine un moment de clarificare a pozitiei noastre fata de pace…

36 de minute ago

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

4 ore ago

Fortele ruse ataca cu blindate regiunea Harkov, deschizand un nou front. Ucraina: „Atacurile au fost respinse”

Fortele ruse au lansat vineri dimineata un atac terestru blindat asupra regiunii Harkov din nord-estul…

2 ore ago