news

Serviciile funerare pentru cei din sectorul 2 – Rarox va vine in ajutor (P)

Sa organizezi o inmormantare in vremuri de Covid este o provocare. Nu doar ca sunt firme prestatoare de servicii funerare nepregatite pentru ce inseamna restrictiile impuse de pandemie, insa si preturile sunt adesea un aspect ce va triaza optiunile.

Ce trebuie sa stiti este ca Rarox, firma de servicii funerare, presteaza servicii complete si in sectorul 2 implicit, in tot Bucurestiul de altfel.

Ce trebuie sa stiti inainte de a chema firma de servicii funerare

Pentru cei care au decedat acasa, anuntarea autoritatilor trebuie sa se intample imediat, mai ales daca a existat in prealabil un diagnostic Covid. Pentru cei care au decedat din alte cauze declararea decesului trebuie sa aiba loc nu mai tarziu de 48 de ore, intrucat va fi considerata ulterior moarte suspecta.

Cand luati contact cu firma prestatoare de servicii funerare este important sa mentionati ca aveti nevoie de servicii funerare Covid. Este de altfel o obligatie, intrucat cei care ar urma sa manipuleze un defunct au risc de a se infecta. Vor fi luate toate masurile necesare, dupa cum prevede legea in vigoare, respectiv agentii vor fi protejati cu echipament corespunzator, defunctului nu i se va mai aplica nicio tehnica de conservare, ci va fi sigilat in sicriu si asa va ramane pana la inhumare.

In cazul celor care au Covid nu se admite posibilitatea de a mentine sicriul deschis, de a avea timp pentru priveghere si mai nimic din tot ce tine de inmormantarea clasica, asa cum traditional se intampla. Cu toate acestea, sunt necesare accesoriile funerare clasice – sicriu, complet echipat, cruce etc.

Costurile unei inmormantari pentru cei declarati cu Covid

O inmormantare poate fi destul de costisitoare, in functie de alegerile pe care le face familia. Asta in conditiile in care se intampla cam acelasi curs al evenimentului in sine. Insa exista o gama de sicrie mai scumpe, de lux, cele care dispun de capac transparent sau cele cu un capac ce se deschide la jumatate.

Transportul funerar poate fi de asemenea mai scump daca alegeti spre exemplu limuzina in loc de clasica masina, dricul.

Pot fi cerinte destul de sofisticate, insa pentru cei care sunt presati de buget exista si variante mai prietenoase, mai accesibile. Cei de la Rarox spre exemplu, dispun de pachete funerare ce pot fi achitate si pe baza de talon de pensie. Sunt 4 variante de acest gen si pot fi de mare ajutor celor care nu sunt pregatiti financiar pentru achizitia a tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare.

Costa mai mult serviciile non stop?

Sunt si agentii care ofera servicii funerare sector 2 sau in orice alt sector si isi arata disponibilitatea non stop de a raspunde solicitarilor. Preturile nu ar trebui sa creasca sau sa depinda de acest factor. Cu toate acestea, unii nu raspund pe timpul noptii si inevitabil veti ajunge sa alegeti serviciile funerare oricare ar fi acelea, din nevoia de a actiona cat mai rapid.
Rarox vine in intampinarea publicului cu site-ul sau de asemenea, astfel incat publicul larg sa gaseasca cat mai rapid serviciile funerare de interes.

Contact:

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

0769.658.216

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

2 ore ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

24 de minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

O oră ago