politica

Si fostul primar PSD al Sectorului 5 a ajuns la DNA. El este audiat in dosarul lui Piedone

Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei Daniel Florea a ajuns, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

La intrarea in sediul DNA, fostul edil a fost intrebat de jurnalisti cu ce companie a fost incheiat contractul de salubrizare al Sectorului 5.

„Contractul de salubrizare la Sectorul 5 nu se putea decat cu firma primariei, care avea exclusivitate acolo”, a raspuns Daniel Florea.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost ridicat vineri de procurorii DNA de pe Aeroportul Otopeni si a fost dus la audieri la DNA intr-un nou dosar de coruptie, deschis recent, au anuntat surse judiciare citate de televiziunile de stiri. Dosarul are legatura cu contractul de salubrizare a sectorului.

Piedone urma sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Germania. Apoi, el s-ar fi indreptat spre Italia. Pe numele acestuia era insa emis un mandat de aducere. Primarul Sectorului 5 a fost dus sub escorta la sediul DNA.

Antena 3, post care il sustine pe Piedone, sustine ca primarul ar fi urmat sa plece intr-o vacanta de 1 Mai. „Piedone tocmai pleca in vacanta alaturi de familia sa atunci cand a fost oprit de ofiterii judiciari”, sustine Antena 3.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) urmeaza sa pronunte pe 3 mai sentinta definitiva in dosarul Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, in decembrie 2019, de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 6 luni de inchisoare.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

O romanca din Spania, virala pe TikTok dupa ce a dezvaluit ca traieste doar cu mancare aruncata de altii la gunoi – VIDEO

O romanca stabilita in Spania a devenit virala pe internet dupa ce a dezvaluit ca…

13 minute ago

Vietuitoarele marine din largul coastelor braziliene, tot mai afectate din cauza cocainei deversate accidental in ocean

Pe langa poluantii deja cunoscuti, Golful Santos - un oras din statul Sao Paulo (Brazilia)…

28 de minute ago

Presedintele Argentinei, Javier Milei, afirma ca nu vrea sa inchida universitatile publice, asa cum il acuza opozitia

Presedintele argentinian, Javier Milei, a dat asigurari duminica ca nu are intentia de a inchide…

43 de minute ago

Zeci de mii de demonstranti au iesit in strada la Tbilisi, cerand retragerea proiectului de lege privind „influenta straina”, de inspiratie ruseasca – VIDEO

Aproximativ 20.000 de persoane au participat duminica la un "mars pentru Europa" in capitala Georgiei,…

58 de minute ago

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

10 ore ago