news

Sindicalistii lui Dogaru si Coarna au iesit in strada pentru a-si pastra pensiile speciale: „Suntem ultimul bastion de rezistenta al statului numit inca Romania”

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, condus de Mircea Dogaru, si Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual, care a fost condus de deputatul Dumitru Coarna, au organizat vineri un miting de protest in Piata Victoriei si un mars, cu punct final sediul Ministerului Justitiei. Ei cer ca rezervistii sa isi poata pastra pensiile speciale, prin urmare sa fie exclusi din prevederile PNRR.

Sindicalistii vor aplicarea imediata, in integralitatea sa, asa cum a fost promulgata, a Legii Pensiilor Militare de Stat nr.223/2015, excluderea rezervistilor atat din PNRR, cat si din Proiectul Legii Pensiilor de Serviciu, pentru a da posibilitatea maririi pensiilor civile in cadrul procentului de 9,4% din PIB.

Anterior protestului, Dogaru a dat publicitatii un comunicat de presa extrem de agresiv. Dogaru este celebru pentru simpatiile sale pro-moscovite.

„Deoarece, in acest context, militarii, politistii si rezervistii constituie COBAIUL DE SERVICIU, impotriva lor continuand, de 14 ani, razboiul psihologic si de imagine cu valul de minciuni si insulte lansate, in interes strain, de serviciile obediente, prin acoperitii lor din media, pentru a stimula ura populatiei impotriva ultimului bastion de rezistenta al statului numit inca Romania,

Va transmitem tuturor rugamintea de a lasa deoparte orice ambitie personala sau nemultumire si a veni in Piata Victoriei, vineri 24 martie la ora 10.30, pentru ca numai daca vocile noastre vor face sa zangane geamurile Palatului Victoria, asa cum afirma, in gluma, Marcel Ciolacu, vom fi auziti.

Deci, solicitam prezenta tuturor membrilor si aliatilor nostri, rezervisiti si civili. Acestora din urma le transmitem ca am platit exact aceleasi impozite (25% CAS, 10% impozit pe venit, ilegal 10% CASS) ca si ei, dar direct la bugetul de stat si ca in plus am platit si din NET 5%, pensia privata, care ne-a fost confiscata. Ca ne luam soldele de rezervist nu din Bugetul de asigurari sociale al civililor, ci, prin Casele proprii de pensii, din bugetele ministerelor noastre care produc ele insele bani prin vanzari de armament si munitii, tehnica, servicii inchirieri, etc.

Manipulatilor explicati-le ca si daca murim toti intr-o noapte nu vor vedea 1 leu din fondul de pensii militare ci doar tehnica straina expirata si mercenari straini platiti de 17 ori mai bine decat militarul roman. Mai explicati-le ca un civil lucreaza pe contract de munca si este platit pentru 160 ore/luna in timp ce un militar/politist este angajat, cu contract de prestare a activitatii si este platit pentru 732 ore/luna. Cei care vor ”echitate” sa imparta salariile (si pensiile) la numarul de ore si vor constata ca un general/chestor are de ce invidia o femeie de serviciu sau un portar de scoala. Plus ”sacrificiul vietii”, pierderea dreptului de a fi ales, a dreptului la libera exprimare, la libera deplasare, la desfasurarea altor activitati, etc.

Recomandam asadar tuturor membrilor si aliatilor nostri sa vina, cu mic, cu mare la Bucuresti pe 24 martie. Mai putin filialele de la granita de Vest, Nord si Nord-Est, care sa sprijine manifestatiile de la Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Daca tot suntem in NATO, sa le impunem aplicarea atat a obiectivelor de aparare exclusiv a membrilor Aliantei cat si angajamentele asumate de guverne prin Tratatul de Aderare in ceea ce priveste salarizarea, dotarea, inzestrarea, instruirea si soldele (pensiile) rezervistilor”, a sustinut Dogaru.

Citeste si: EXCLUSIV Cum a obtinut colonelul Dogaru, admiratorul lui Dughin, un spatiu chiar in sediul Politiei locale Sector 1. Protocolul incheiat cu omul lui Tudorache, fostul primar PSD

Dogaru spunea despre Dughin ca este „unul dintre cei mai mari filozofi, sociologi si politologi, opozanti ai globalismului irational”. „Aleksandr Dughin este unul dintre foarte apropiatii lui Vladimir Putin, consilier pe probleme de geopolitica” , sublinia Dogaru, citat de In linie dreapta.

Dogaru a spus ca intalnirea a avut loc la cererea lui Alexandr Dughin si au discutat, timp de 3 ore, despre „istorie, geopolitica si geoistorie”. Alexandru Dughin a laudat activitatea de „rezistenta” antiglobalista din 2012.

„Sindicatele militare au scos pe strazi in Ungaria cadrele active din armata si politie, in timp ce in Romania a organizat manifestatii in toata tara, pentru a demonstra ca lupta continua, SCMD, ca sindicat al rezervistilor din intregul Sistem National de Aparare”, arata atunci Gelu Trandafir.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

1 minut ago

Scandal de proportii intre Traian Basescu si Marian Vanghelie, in direct la Realitatea Plus: „Vedeti ce spuneti, domnul presedinte, ca am inregistrari!” – VIDEO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a intervenit, in direct la Realitatea Plus, unde a…

20 de minute ago

Florin Piersic, operat de urgenta la Cluj, dupa un spectacol de teatru. Indragitul actor se afla acum in afara oricarui pericol

Unul dintre cei mai longevivi si mai iubiti reprezentanti ai cinematografiei romanesti, marele actor Florin…

35 de minute ago

Un ofiter al armatei germane a recunoscut ca a transmis Rusiei informatii militare clasificate, dar a spus ca a facut-o pentru a evita „un razboi nuclear”

Un fost ofiter german a recunoscut luni, la inceputul procesului sau, ca a spionat pentru…

50 de minute ago

Politistii francezi au intervenit in forta pentru a evacua protestatarii pro-palestinieni care-si facusera tabara in curtea Universitatii Sorbona – VIDEO

Politia franceza a intervenit pentru a evacua zeci de protestatari care au campat luni intr-o…

O oră ago