politica

Smecherie la nivel inalt. Grindeanu a facut cu ochiul cand a fost intrebat de ce un secretar de stat PSD nu poarta masca: „Eu zic sa fie amendat”

Vicepremierul Sorin Grindeanu a participat, marti, in judetul Calarasi, la o conferinta de presa unde l-a avut alaturi, printre altii, pe secretarul de stat Sorin Vrajitoru (PSD) care pe tot parcursul evenimentului nu a purtat masca sanitara de protectie, ignorand legislatia in vigoare. Intrebat, la finalul conferintei, de ce nu respecta legea, Vrajitoru, fost parlamentar, a tacut, iar Grindeanu a raspuns, facand cu ochiul, ca subalternul sau ar trebui amendat.

Proaspat secretar de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu, Sorin Marian Vrajitoru a participat, marti, la o conferina de presa in judetul Calarasi.

De la inceputul conferintei, Sorin Vrajitoru a aparut in fata jurnalistilor, alaturi de Grindeanu, fara a purta masca sanitara de protectia.

Intrebat la finalul conferintei de presa de ce nu poarta masca, asa cum prevede legea, avand in vedere ca evenimentul s-a desfasurat intr-un spatiu inchis, iar toti ceilalti participanti se conformeaza, Sorinel Vrajitoru nu a raspuns.

In schimb, viceprim-ministrul a reactionat la intrebare.

”Eu zic sa fie amendat”, a spus Grindeanu, facand cu ochiul, informeaza news.ro.

Sorinel Vrajitoru a fost numit in 4 ianuarie secretar de stat din aparatul propriu al viceprim-ministrului prin decizie a premierului Nicolae Ciuca. Acesta a publicat pe Facebook decizia. Sorinel Vrajitoru a fost deputat intre 2017 si 2020 din partea PSD.

Si ministrul Apararii, Vasile Dincu, a purtat masca de culoare neagra care parea a fi una textila, duminica, la Constanta, la ceremonia de sosire dintr-o misiune internationala a unei nave militare. El a explicat ulterior ca masca este compusa dintr-o masca standard de tip chirurgical, peste care a fost aplicat un strat textil.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Presedintele libertarian Javier Milei face minuni in Argentina: inflatia in aceasta tara a scazut de la 300% la doar 11% in doar cateva luni

Argentina a fost, de-a lungul timpului, o tara cu guverne falimentare, colapsuri economice si incapacitate…

25 de minute ago

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit cu premierul armean Nikol Pasinian, dupa luni de tensiuni intre cele doua parti

Presedintele rus Vladimir Putin a avut miercuri o intrevedere cu premierul armean Nikol Pasinian, a…

40 de minute ago

Partidul vicepremierului italian Matteo Salvini, dat in judecata de o tanara a carei imagine a fost folosita pentru un afis electoral rasist al acestuia

O femeie a carei fotografie a fost folosita fara acordul ei intr-o campanie de afisare…

56 de minute ago

Presedintele Klaus Iohannis, la decernarea premiilor Distinguished International Leadership: „SUA nu au un aliat mai bun decat Romania”

Presedintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul…

O oră ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

11 ore ago