externe

„Solduri care nu insala”. Lui Shakira i-a fost facuta o statuie de peste 6 metri in Columbia natala

Statuia din bronz si aluminiu o reprezinta pe cantareata cu bratele incrucisate deasupra capului, cu burta in aer, cu pieptul in afara, intr-o miscare care aminteste de videoclipurile sale muzicale, relateaza Le Figaro.

Starul pop columbian si vedeta internationala, cantareata Shakira este imortalizata de o statuie de bronz inaugurata in orasul sau natal, Barranquilla. Monumentul din bronz si aluminiu, inalt de 6,5 metri, o infatiseaza pe cantareata executand una dintre miscarile sale de dans caracteristice, purtand un sutien si o fusta lunga de culoare maro.

„Solduri care nu mint, talent incomparabil, o voce care atinge masele,” se poate citi pe soclul sculpturii, dezvelita in timpul unei ceremonii publice pe malul raului Magdalena din Barranquilla, pe coasta de nord a Columbiei, in prezenta parintilor cantaretei, William Mebarak si Nidia Ripoll.

„Multumesc sculptorului Yino Marquez si elevilor scolii de arta din district pentru aceasta ilustrare a talentului artistic enorm al oamenilor din tara mea ,” a scris Shakira pe X (ex-Twitter).

Starul mondial in varsta de 46 de ani si-a relansat cariera in acest an cu o piesa in care povesteste despartirea sa dificila de fostul fotbalist Gerard Pique de la FC Barcelona. Creata impreuna cu DJ-ul argentinian Bizarrap, piesa a devenit imediat un hit global si a castigat premiul Latino Grammy 2023 pentru cantecul anului.

Shakira a tinut prima pagina a ziarelor cu problemele sale cu legea in Spania, unde a fost amendata cu peste sapte milioane de euro in noiembrie pentru evaziune fiscala si face in continuare obiectul mai multor proceduri.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Doi politisti francezi, impuscati de un barbat chiar in cladirea unui comisariat din Paris. Unul dintre ei este in stare grava

Doi politisti au fost grav raniti de gloante, joi seara, intr-o sectie de politie din…

8 minute ago

Benjamin Netanyahu, dupa refuzul SUA de a mai trimite arme Israelului: „Vom lupta si cu unghiile, daca va fi nevoie!”

Fortele de Aparare ale Israelului au afirmat joi ca armata dispune de suficiente munitii pentru…

22 de minute ago

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

11 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

11 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

7 ore ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

11 ore ago