politica

Solomon-Saorma continua sa faca scandal, nu recunoaste nimic: „Vad ca e un linsaj mediatic. N-am inteles de ce un vanzator la saormerie este prelungirea fortei coercitive a statului”

Deputatul PSD Adrian Solomon sustine ca este victima unui „linsaj de presa”. El considera in continuare ca este nevinovat, desi imaginile cu scandalul pe care l-a provocat in saormeria din Bucuresti sunt mai mult decat graitoare.

„Poate primesc odata procesul vorbal sa pot sa ma apar. Deocamdata vad ca e un linsaj mediatic care se pare ca are la baza cele 140 de milioane de euro date de catre guvernul Orban ca sa cumpere presa. Daca pentru asta au dat banii, inseamna ca i-au dat degeaba. Puteau sa foloseasca banii pentru lucruri mai interesante decat sa injure toata ziua presa pe Solomon si pe Stativa”, a declarat Solomon pentru publicatia Barladulmeu.ro.

Intrebat daca regreta ceva, Solomon a raspuns: „Ca nu mi-am pus masca la intrare astfel incat sa nu dau posibilitatea unor interpretari exagerate. In primul rand n-am inteles de ce un vanzator la saormerie este prelungirea fortei coercitive a statului”.

Adrian Solomon a sustinut, in urma scandalului, ca „totul este un abuz al unor politisti mult prea putin scoliti”. „Nu am fost amendati. Am fost doar legitimati. Totul e un abuz”, a sustinut deputatul PSD.

Chestionat despre conflictul cu politistii si jignirile pe care le-ar fi adus acestora, Solomon a raspuns: „Sa demonstreze in instanta. E usor in comunicate (…) N-am nimic de zis. Cand voi primi procesul verbal prin posta, probabil voi contesta. Asta e un exemplu de abuz al unor politisti mult prea putin scoliti”.

Ulterior, un alt deputat PSD, Marius Budai, a vorbit despre „politie politica” in cazul scabdalului din saormerie.

„Am discutat cu domnul deputat Solomon, dumnealui imi spune ca a avut masca in acel moment. Daca aceste este adevarul, inseamna ca avem parte de o politie politica , o reactie imediata la fel cum am vazut la acel pensionar care isi striga oful in fata doamnei ministru al Muncii. Ma intreb de ce anu am avut aceasta reactie imediata si in cazul Rares Bogdan, in cazul Virgil Guran, in cazul sedintei PNL de la Iasi. Eu sper ca politistii din aceasta tara sa-si dea seama ca sunt folositi in scop politic de catre demnitarii actuali”, a declarat Marius Budai la Parlament, intr-o conferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Rusia: Sef de grupare mafiota, eliberat pentru a lupta in Ucraina. „Nu ma vor lua prizonier. Chiar daca raman fara gloante, voi continua sa lupt cu dintii”

Un cunoscut lider rus al crimei organizate a parasit colonia penitenciara in care isi ispasea…

29 de minute ago

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

4 ore ago

Iohannis a promulgat legea, alegerile prezidentiale vor avea loc cu trei luni inainte ca presedintele sa-si finalizeze mandatul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care stabileste ca alegerile pentru presedintele Romaniei pot…

1 minut ago

O noua tragedie stupida in Romania. O fetita de 4 ani si bunica ei au murit dupa ce ar fi consumat peste stricat

O fetita de 4 ani si bunica ei au murit, luni, in Calarasi dupa ce…

2 ore ago

Iohannis a depus cerere de pensionare, postul sau de profesor de fizica la Colegiul National „Samuel von Brukenthal” devine vacant

Klaus Iohannis a depus cerere de pensionare din postul de profesor. Astfel, catedra de profesor…

52 de minute ago

Tarile G7 au convenit sa inchida centralele electrice pe carbune fara dispozitive de captare carbonului pana in 2035

Tarile G7, reunite in Italia, au decis marti sa inchida treptat centralele electrice pe carbune…

57 de minute ago