politica

Solutia lui Mitica Dragomir pentru salvarea Romaniei: „Firea presedinte si asta de la Craiova, Olguta, prim-ministru. O sa faca tara infloritoare”

Fostul presedinte al LPF, Mitica Dragomir, a declarat ca solutia pentru ca Romania sa redevina „infloritoare” este ca Gabriela Firea sa devina presedinte iar Olguta Vasilescu sa fie numita prim-ministru.

„Tara asta nu a avut in afara de Nastase (Adrian Nastase) niciun politician cu sange un instalatie si cu minte. Basescu a fost smecher. As dori ca doua femei sa fie in fruntea acestei tari. Una, presedinta, doamna Firea, si asta de la Craiova, Olguta, prim-ministru. Si o sa faca tara infloritoare. Daca am pune doua doamne in fruntea tarii, altfel ar fi aceasta tara”, a declarat Dragomir la Realitatea Plus.

Dragomir s-a declarat apoi bucuros ca „serviciile si DNA s-au mai potolit”.

„Pe Gica Popescu l-au luat si l-au bagat la puscarie sa castige Burleanu. Toti din fotbal s-au dus nevinovati la puscarie. Fara ordinul lui Basescu nu se ducea nimeni la puscarie. Peste 15 s-au dus la puscarie. La mine a iesit Basescu pe post si a spus, intrebat de presa de ce Dragomir nu a fost arestat a spus: ‘am vrut, dar nu a pus mana pe bani’. Aveam microfoane si sub limba. Trebuia sa ma prinda si pe mine. Serviciile si DNA faceau ce voia Basescu. Acum s-au mai potolit”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a fost pe lista de candidati PSD pentru Consiliul General la alegerile locale din 2020, fiind promovat de Gabriela Firea. El a devenit consilier general insa a fost nevoit sa plece cu scandal dupa ce a intervenit Marcel Ciolacu.

„Adopt tactica mersului pe blat. Ce imi trebuie mie PSD, consilier la primarie? Am fost toata viata vultur si acum sa fiu cioara. Daca mai faceam valuri, simteam ca ii faceam rau doamnei Firea”, a declarat atunci Dumitru Dragomir.

„Bineinteles ca ma consider nedreptatit, eu mi-am facut campanie, am fost corect. Eu stiu cum se face treaba asta, foarte multa lume m-a votat, si acum niste smecheri care sunt la pamant din punct de vedere al corectitudinii si al moralitatii vor sa ma scoata pe mine. Conducatorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea si lumea m-a votat”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Secretarul general al ONU avertizeaza Israelul ca „invadarea orasului Rafah ar fi intolerabila”

"Invadarea" orasului Rafah, din sudul Fasiei Gaza, unde Israelul a promis ca va desfasura o…

12 minute ago

„Comportament inacceptabil”: un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare pe traiectoria unui elicopter al marinei australiene

Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul "inacceptabil" al unui avion de lupta…

27 de minute ago

Judecatoarea din Suceava care le furniza informatii interlopilor se plange ca DIICOT i-ar fi incalcat intimitatea inregistrand-o cand se droga alaturi de acestia

Judecatoarea Ana Maria Chirila care vindea informatii interlopilor si a fost filmata in timp ce…

42 de minute ago

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou in Madrid, dupa ce a coborat pe sine sa-si faca nevoile

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou dupa ce a intrat pe…

57 de minute ago

A ramas iar fara vin? Dmitri Medvedev ameninta tarile occidentale cu atacuri nucleare asupra capitalelor lor, daca vor trimite trupe in Ucraina

Rusia va raspunde cu un atac nuclear asupra Londrei, Parisului si Washingtonului daca trupele occidentale…

O oră ago

Doi rezervisti israelieni, ucisi in urma unui atac cu drona revendicat de miscarea terorista Hezbollah

Doi soldati in rezerva ai IDF au fost ucisi ieri dupa-amiaza intr-un atac cu drona…

O oră ago