Categories: politica

Sotul Oanei Stancu ar putea fi dat afara din PNL. Lider liberal, indignat de comportamentul lui Zamfir la Antena 3: „S-a dus pe post de momaie, il imita pe Dragnea”

Ciprian Ciucu, vicepresedinte PNL Bucuresti, este indignat de modul in care senatorul PNL Daniel Zamfir s-a comportat in emisiunea „Sinteza zilei” de miercuri. Zamfir le-a tinut isonul invitatilor lui Gadea care sustineau ca ONG-urile din Romania sunt finantate de Soros pentru a destabiliza tara.

„Daca am colegi de partid care se duc la A3 pe post de momai si ii tin hangul lui Gadea in emisiunea in care infiereaza ‘ong-urile lui Soros’, si ei cred ca asa vom castiga noi alegerile, imitandu-l pe Dragnea, atunci… ce sa zic? Baieti, avem o problema. Avem o problema sa distingem binele de rau, adevarul de minciuna, apa curata de morcirla.

Ma astept ca acum, dupa ce partidul nostru are un presedinte ales, sa se redefineasca si sa-si regaseasca onoarea. Putem face asta! Trebuie sa ne alegem noi vectori de imagine si sa promovam doar oamenii cu o anvergura intelectuala si personalitati conturate”, a scris Ciucu pe Facebook.

Liviu Dragnea a sustinut, duminica, dupa aparitia investigatiei Rise Project, ca „totul pleaca de la George Soros”. „Totul pleaca de la Soros, de la raul pe care vrea sa-l faca in aceasta tara si nu numai in aceasta tara. E simplu. (…) E o certitudine ca e o chestiune foarte organizata”, a sustinut Dragnea.

Liderul social-democrat a anuntat ca „PSD va avea o alta atitudine” si nu „va mai intoarce celalalt obraz”. „O alta atitudine va genera si alte actiuni”, a completat el.

Directia Nationala Anticoruptie a confirmat vineri ca are in lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei, in legatura cu o parte din dezvaluirile Rise Project, in cadrul anchetei fiind solicitate relatii de la autoritati din Brazilia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

6 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

12 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

12 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

10 ore ago