Categories: politica

Un specialist desfiinteaza ultimul SONDAJ al lui Pieleanu. Cat are PSD „pe corecte”: „PNL va face guvernul impreuna cu USR”

Cel mai recent sondaj dat publicitatii de Avangarde, in care PSD este cotat cu 43%, este desfiintat de Mihai Motoc. Acesta a fost asociat, impreuna cu Mirel Palada, in firma de sondaje CCSB.

Avangarde, condus de Marius Pieleanu, sustine ca PSD va obtine 43%, PNL – 27%, USR – 8%, iar ALDE – 6%. MIhai Motoc este convins ca cifrele sunt cu totul altele.

„Sondaj Pieleanu ptr Antena 3! Gura pacatosului adevar graieste dar ticalosia ramane. Deci PSD 43 inseamna ca pe corecte e sub 40, PNL 27, deci pe corecte peste 30, USR 8 deci pe la 10, ALDE 6 deci au probleme mari sa faca pragul! Restul sub 5 deci mai intra UDMR doar! Zice de o prezenta de 41℅. Posibila!

Se ascunde, ca si Palada, ca nu poate estima diaspora. Ei nu o pot estima ptr ca nu o inteleg ca pafaristi nu ca nu ar putea da cifre. Concluzie: PSD castiga alegerile, PNL face Guvern! Cu USR si UDMR! Hai ca nu e dracu asa negru! Liberali la munca, mai ales fostii pdl-isti! Diasporeni, ca de obicei, suntem cheia….P.S. luni sau marti mai apare un sondaj! Pe ala pun pariu! Nu difera mult, cred, de ce am scris azi (nu cifrele lui Pieleanu! )”, a scris Motoc pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

12 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

12 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

12 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

12 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

12 ore ago