news

Stare de razboi in Piata Victoriei. Jandarmii sunt pregatiti sa intre in forta, mai multi protestatari au fost retinuti – Video

Forte impresionante de jandarmi sunt pregatite sa intervina impotriva protestatarilor din Piata Victoriei. Jandarmii sunt dotati cu echipament de lupta si cu gaze iritante.

Oamenii s-au asezat pe carosabil, blocand partial traficul in Piata Victoriei. In scurt timp, insa, jandarmii au intervenit in forta si au inceput sa-i impinga pe oameni cu gardurile in centrul Pietei, ca sa elibereze soseaua.

Jandarmii spun ca au primit ordin sa elibereze „traficul”. Ei au retinut mai multi protestatari, printre care si Cristian Dide, inca de la inceputul protestului.

Traficul a fost deviat pe Bulevardul Kiseleff si pe Bulevardul Aviatorilor catre Piata Victoriei, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

2 ore ago

Taiwan isi va dezvolta propriul „Starlink”: „Este crucial pentru siguranta insulei”

Liderii taiwanezi lucreaza la un nou sistem ambitios de sateliti pentru a mentine insula online…

2 ore ago

Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, se plange de atitudinea „ostila” a tarilor baltice: „Vom raspunde cu masuri asimetrice”

Conform agentiei Reuters, Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a transmis,…

O oră ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

4 ore ago