Categories: news

Suparare mare. Desantul de succes al lui Iohannis la sediul Guvernului a declansat un val de glume grobiene la Antena 3

Suparare mare la Antena 3 dupa ce Klaus Iohannis a reusit sa impiedice Guvernul PSD sa emita o ordonanta de gratiere si sa aduca modificari legislatiei penale.

Realizatorii Antena 3 Adrian Ursu si Mircea Badea au incercat sa faca haz de necaz dupa ce Iohannis le-a dat peste mana membrilor guvernului. Cei doi s-au intrecut in glume proaste pe seama presedintelui, facand apel la arsenalul utilizat de PSD in campania electorala.

„Daca Iohannis a vazut elefanti, pe mamut l-a vazut cineva? Inventariem zoologic toata treaba”, a spus Mircea Badea, in timp ce in studio se radea fortat.

„A numarat doi elefanti, dar nu a numarat sase case”, a adaugat Adrian Ursu.

„Ce se intampla daca sedintele de guvern vor fi sambata sau pe Valea Oltului?”, a fost o alta replica a lui Ursu.

„Cand Iohannis a pus mana pe micriofon a fost un moment demn de ‘Sasii au talent'”, a tinut si Mircea Badea sa puncteze.

Iohannis a tinut sa sublinieze, in cadrul sedintei de guvern, ca amnistia si modificarea codurilor penale nu trebuie aprobate „peste noapte”.

„Cunoasteti povestea aia cu un elefant intr-o incapere care nu se vede. Aici sunt doi elefanti si nimeni nu vorbeste despre ei: ordonanta de gratiere si ordonanta de modificare a codurilor penale. Evident ca am discutat cu premierul iar el mi-a spus ca discutia a avut loc in sedinta de guvern si ca nu vor fi puse pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, subliniez ca s-a angajat ca aceste chestiuni sa nu fie bagate peste noapte in nicio sedinta de guvern. (…) Inainte sa ajung eu la guvern, domnul prim-ministru analizase cu maxima responsabilitate aceste lucruri, astfel incat a fost posibil ca in 20 de minute sa ajungem la consens”, a spus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Scandal de proportii intre Traian Basescu si Marian Vanghelie, in direct la Realitatea Plus: „Vedeti ce spuneti, domnul presedinte, ca am inregistrari!” – VIDEO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a intervenit, in direct la Realitatea Plus, unde a…

17 minute ago

Florin Piersic, operat de urgenta la Cluj, dupa un spectacol de teatru. Indragitul actor se afla acum in afara oricarui pericol

Unul dintre cei mai longevivi si mai iubiti reprezentanti ai cinematografiei romanesti, marele actor Florin…

32 de minute ago

Un ofiter al armatei germane a recunoscut ca a transmis Rusiei informatii militare clasificate, dar a spus ca a facut-o pentru a evita „un razboi nuclear”

Un fost ofiter german a recunoscut luni, la inceputul procesului sau, ca a spionat pentru…

46 de minute ago

Politistii francezi au intervenit in forta pentru a evacua protestatarii pro-palestinieni care-si facusera tabara in curtea Universitatii Sorbona – VIDEO

Politia franceza a intervenit pentru a evacua zeci de protestatari care au campat luni intr-o…

O oră ago

Casa Alba refuza o ancheta penala internationala care sa-i vizeze pe oficialii israelieni, in privinta ofensivei din Fasia Gaza

Statele Unite "nu sunt in favoarea" unei anchete penale la adresa oficialilor israelieni din cauza…

O oră ago