news

Surse: Un manelist din Capitala este barbatul care si-a bagat iubita in portbagaj si a incercat sa o incendieze

Surse oficiale citate de televiziunile de stiri anunta ca barbatul care ar fi incercat sa isi incendieze iubita, pe care o bagase in portbagajul masinii, este manelistul ”Gicuta din Aparatori”.

Manleistul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice si a drogurilor, si-a bagat iubita in portbagaj si a incercat sa o incendieze. Politistii au reusit sa salveze femeia in ultimul moment.

Incidentul a avut loc luni dimineata in Sectorul 3.

Surse judiciare, citate de televiziunile de stiri, precizeaza ca cearta a pornit de la o datorie de 1.500 de lei. Femeia a apucat sa sune la la 112 imediat dupa ca ce a fost bagat in portbagaj, intr-un Audi A4. Masina a plecat intr-o directie necunoscuta.

Operatorul STS a transmis apelantei un link de localizare, astfel ca s-a reusit monitorizarea traseului parcurs de autoturism, in conditiile in care femeia a cerut ajutor cand era deja in portbagajul masinii. Traseul a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranta publica si rutiera aflate in serviciu. De asemenea, au fost chemate forte suplimentare pentru salvarea femeii.

In jurul orei 05.00 dimineata, un echipaj al politiei a gasit autoturismul oprit pe un camp in apropierea strazii Marului din Sectorul 3. Politistii au observat ca masina ardea, iar din portbagaj au auzit tipetele unei persoane. Au reusit, in final, sa scoata femeia la timp din portbagaj si sa stinga incendiul.

Totodata, politistii au reusit localizarea si depistarea suspectului, in apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultat 0,31 mg/l si cu aparatul DRUGTEST rezultatul fiind pozitiv la cocaina.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Burkina Faso suspenda emisia posturilor de radio BBC Africa si VOA din cauza relatarilor privind uciderea a 223 de sateni de catre armata

Burkina Faso a suspendat timp de doua saptamani emisia BBC Africa si Voice of America…

7 ore ago

Flacara olimpica, preluata la Atena de presedintele Comitetului de organizare a JO de vara. Va calatori 12 zile la bordul velierului Belem pana la Marsilia

Jucatorul grec de polo pe apa Ioannis Fountoulis, ultimul dintr-un lung sir de purtatori de…

7 ore ago

Extremistul Ben-Gvir, ministrul israelian al securitatii nationale, ranit usor intr-un accident de masina

Ministrul israelian al securitatii nationale, extremistul Itamar Ben-Gvir, a fost transportat la spital dupa ce…

7 ore ago

Sustinatorii premierului spaniol Sanchez convoaca mitinguri, in timp ce liderii de stanga din strainatate il indeamna sa ramana in functie

Sustinatorii premierului spaniol Pedro Sanchez pregatesc mitinguri pentru a-l indemna sa ramana in functie, dupa…

7 ore ago

Netanyahu spune ca deciziile CPI nu vor afecta actiunile Israelului insa vor crea un precedent periculos

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, vineri, ca orice decizie a Curtii Penale Internationale, care…

7 ore ago