Categories: politica

Tariceanu anunta ca DNA incearca sa dea o „lovitura de stat” prin deschiderea dosarului Belina: „Actiunile DNA au dus la eliminarea elitelor din Romania”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca DNA urmareste sa dea o „lovitura de stat” prin punerea sub urmarire penala a ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. „Actiunile DNA, din 2009, au dus la eliminarea elitelor din Romania”, a subliniat Tariceanu.

„Ca o institutie a statului sa se ocupe de soarta unei balti de pescuit… este clar ca se urmareste cu totul altceva. Lucrurile au intrat pe repede inainte dupa ce au aparut informatii despre controlul pe care Inspectia Judiciara il face la DNA. A avut loc o incercare disperata de decapitare a Inspectiei Judiciare, pentru ca aceasta sa nu prezinte raportul.

A primit informatii ca se incearca cu disperare deschiderea unor dosare impotriva noastra sau a unor membri ai guvernului. Se incearca o lovitura de stat, daramarea acestui guvern, destramarea coalitiei si a PSD-ului. DNA-ul a ajuns sa fie un instrument care face politie politica in Romania”, a declarat telefonic Tariceanu la Antena 3. In studio se afla Liviu Dragnea, care si el a atacat dur DNA.

„DNA a scapat de sub orice fel de control, doreste sa fie putere in stat”, a adaugat apoi seful Senatului.

Tariceanu a mai sustinut ca actiunile DNA din ultimii ani au afectat grav Romania. „Actiunile DNA, din 2009, au dus la eliminarea elitelor din Romania”, a subliniat Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

2 ore ago

Constanta: Jandarm lovit cu pumnul in fata de un minor de 16 ani. Minorul a fost arestat preventiv

Un minor in varsta de 16 ani a fost arestat preventiv pentru ultraj, fiind acuzat…

O oră ago

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

5 ore ago

Dan Voiculescu a trimis sapte galeti de mici in redactia Antena 3. Pe post se difuza „cum sa mananci corect micii, fara sa-ti afectezi digestia”

Cu ocazia zilei de 1 Mai, fondatorul trustului Intact a trimis in redactia postului Antena…

2 ore ago

Violente ale politiei la Tbilisi, un europarlamentar cere retragerea statutului Georgiei de candidat la aderarea la UE

Dupa folosirea violentei de catre fortele de securitate din Tbilisi la un miting impotriva legii…

2 ore ago