politica

Tariceanu anunta ca a racolat inca un traseist din PNL: „PNL este un sustinator al actiunilor represive”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca PNL s-a indepartat nu numai de valorile sale liberalie, ci si de cele democratice si anunta ca, in cursul saptamanii viitoare, un alt parlamentar PNL isi va anunta trecerea la ALDE. El a mai spus ca PNL „a devenit partidul sistemului si al binomului”.

“Ei (cei care au plecat din PNL – Nn.r.) se raporteaza la esenta unui partid. Esenta unui partid este definita de modul cum te raportezi la valorile pe care le promoveaza. Partidul acesta (PNL – n.r.), si nu vreau sa reiau acest lucru, s-a departat de la valorile nu numai liberale, ci si ale democratiei. Saptamana aceasta (saptamana viitoare – n.r.), va spun, dar nu vreau sa va dau stirea de acum, va mai fi un parlamentar liberal care isi va anunta trecerea la ALDE”, a anuntat Calin Popescu Tariceanu intr-o conferinta de presa comuna cu Daniel Zamfir, citat de news.ro.

Tariceanu a declarat ca PNL a devenit partidul sistemului si al binomului si ca este un partid inert.

“Evolutia PNL, care din 2014 nu a facut decat sa confirme ca a abandonat principiile liberale, se vede in ultima perioada cand PNL a dovedit nu numai ca inchide ochii in fata abuzurilor, dar este si un sustinator al actiunilor represive. A fi liber te definesti cand promovezi valorile liberalismului si PNL nu o mai face. Este mai mult decat o involutie, PNL a devenit partidul sistemului si binomului. Ca sunt persoane la varf care au fost santajate, nu ma intereseaza, partidul e inert”, a mai afirmat acesta.

Senatorii Ioan Popa si Daniel Zamfir au trecut de la PNL la ALDE, ambii acuzand actuala conducere a PNL.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

3 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

3 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

2 ore ago