politica

Tariceanu ii arde inca o scatoalca lui Dragnea: „Niciun ministru ALDE nu va pleca din Guvern, ne-am facut propria evaluare”

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, transmite Mediafax.

„Da, am discutat. ALDE nu remaniaza pe nimeni”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri la Bistrita.

Intrebat daca PSD vrea sa aiba Ministerul Energiei, condus deputatul ALDE Anton Anton, Tariceanu a raspuns: „Eu nu am mai auzit de subiectul acesta vehiculat. Nu am facut discutii de acest gen, fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentanti in Guvern”.

Chestionat daca este multumit de ministrii ALDE din Guvern, Calin Popescu Tariceanu a spus ca per ansamblu activitatea lor a fost considerata satisfacatoare, in urma analizei facute in cadrul partidului.

„Niciodata nu pot sa spun ca totul merge perfect, nici in ceea ce-i priveste pe colegi si pe mine. Fiecare avem loc sa facem mai bine sau mai mult, dar per ansamblu activitatea lor a fost considerata ca satisfacatoare, ci contextul unei afirmatii de tip generic, noi am facut o evaluare pe obiective, pe activitatea avuta. Asta nu exclude, fiecare am avut discutii si colegii mei si eu personal am putut face observatii pentru a-si imbunatati performanta”, a explicat liderul ALDE.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Palament, ca sunt zero sanse ca dupa remanierea guvernamentala totul sa ramana la fel in Executiv. El a sustinut ca evaluarea activitatii ministrilor este facuta de premierul Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

16 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

16 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

16 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

17 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

17 ore ago