politica

Teodorovici se opune furios eliminarii pensiilor speciale: „Pentru ce sa se anuleze drepturi banesti pentru anumite categorii?”

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, sambata, nu intelege de ce trebuie eliminate pensiile speciale. Declaratia a fost facuta la conferinta de alegeri a PSD Tulcea unde fostul ministru PSD a fost invitat de onoare.

„Vis-a-vis de o sesiune extraordinara… in care sa se faca ce? Sa se anuleze drepturi banesti pentru anumite categorii? Pentru ce? Pentru a aduce fondurile necesare aplicarii de catre Guvern a unor masuri? Ce treaba are una cu alta? Sunt chestiuni care trebuie discutate si mai ales argumentate pentru romani, ca intr-adevar ei sa inteleaga faptul ca nu se fac jocuri politice, ci se ia o masura politica, in interesul tarii”, a declarat Teodorovici, citat de Agerpres.

Conducerea PSD sustine, pe de alta parte, ca ea este cea care doreste eliminarea pensiilor speciale si ca liberalii ar dori sa le pastreze.

PSD a transmis, vineri, ca voteaza eliminarea pensiilor speciale si ca va cere convocarea unei sesuni extraordinare in acest sens.

”Cei de la PNL isi demonstreaza inca o data neseriozitatea: Daca voiau cu adevarat, le eliminau cand si-au angajat raspunderea”, a transmis PSD care a afirmat ca, daca PNL va ataca la Curtea Constitutionala, vor trece la impozitarea pensiilor speciale.

”Convocam Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a face ceea ce este corect si, in acelasi timp, cerut de milioane de romani: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL isi demonstreaza inca o data neseriozitatea: s-au laudat ca vor elimina pensiile speciale, dar nu au facut nimic. Daca voiau cu adevarat, le eliminau cand si-au angajat raspunderea. Asta arata ca pur si simplu NU vor!”, a transmis, vineri, PSD.

Social-democratii afirma ca se asteapta la orice ”din partea acestor demagogi”. ”O spunem raspicat: daca PNL va ataca legea la Curtea Constitutionala si daca vor fi ridicate obiectii de neconstitutionalitate, nu vom renunta si vom impozita pensiile speciale!”, a transmis PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

10 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

10 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

10 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

10 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

10 ore ago