politica

„Terorism!”. Ministrul Economiei, acuzatii grave la adresa PSD: „Tentativa de incendiere a masinilor unor colegi liberali”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, ii acuza pe pesedistii din Mehedinti ca au incercat sa incendieze masinile unor liberali. „Incredibil la ce atacuri in stil terorist se preteaza cei de la PSD Mehedinti”, afirma Popescu.

„Incredibil la ce atacuri in stil terorist se preteaza cei de la PSD Mehedinti! De aceea vin si transmit clar: nu vom tolera actiunile de intimidare la adresa unor membri PNL! Tentativa de incendiere a masinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul in stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot sa cred ca primarul PSD Adrian Nanuti si Aladin Georgescu permit asa ceva! Vreti sa moara oameni?!”, a scris Popescu pe Facebook.

Ministrul si-a declarat increderea ca autoritatile „isi vor face treaba, iar cel care a incercat sa faca asta va fi pedepsit potrivit legii”.

„Iar faptul ca exista grade de rudenie intre oficiali din Politia Mehedinti si primarul PSD de la Livezile este doar o coincidenta si nu are nimic de a face cu incercarea de a nu le permite criminalistilor sa se prezinte la locul faptei! Asta si sper! Ca este doar o coincidenta! Si stau sa ma intreb: cum este posibil ca in anul 2020 sa asistam la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune in pericol viata unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toata lumea: sa fim civilizati! Fara atacuri de tip terorist si actiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale”, a adaugat acesta.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk. Acesta orbiteaza la 20.000 km de Pamant

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

3 ore ago

Ciolacu, apel inconstient: „Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare”

Apel amuzant din partea premierului PSD Marcel Ciolacu, un abonat al televiziunilor de stiri, in…

O oră ago

Rares Bogdan: „Vom avea un scor exact dublu fata de acum doi ani. Sunt un om care are acces la toate sondajele si care primeste la doua-trei zile sondaje”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat vineri, la Iasi, ca in urma cu doi ani,…

35 de minute ago

Cum s-a vazut Ziua Europei de 9 mai in Moldova

Ziua de 9 mai devine un moment de clarificare a pozitiei noastre fata de pace…

O oră ago

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

5 ore ago