news

Toader nu vrea sa-si dezamageasca stapanii. Il ataca unsuros pe Iohannis la RTV, postul de propaganda al PSD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, ca apreciaza desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis lui Felix Banila in calitate de procuror-sef al DIICOT, chiar daca acest demers vine dupa o lunga perioada de „reflectie, intelegere sau citire”.

„Apreciem desemnarea procurorului-sef la DIICOT, chiar daca dupa o lunga perioada de citire, reflectie, intelegere si asa mai departe”, a declarat ministrul Tudorel Toader, la RomaniaTV.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Felix Banila in functie de procuror-sef sl DIICOT, pe o perioada de trei ani.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila – pe o perioada de 3 ani”, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Procurorul Felix Banila a declarat, pentru Mediafax, dupa ce a fost numit de catre presedintele Klaus Iohannis la conducerea DIICOT, ca primul lucru pe care-l va face in noua calitate este o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea „ce situatii trebuie indreptate”.

„Eu sunt optimist de felul meu si ma asteptam la o astfel de reactie. In schimb, e adevarat ca domnul presedinte avea si varianta cealalta. Nu pot decat sa-i multumesc pentru increderea pe care mi-a acordat-o”, a declarat, pentru Mediafax, Felix Banila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Presedintele Joe Biden a recunoscut, intr-un interviu radiofonic, ca a vrut sa se sinucida dupa moartea fiicei sale si a primei sale sotii

Presedintele Biden s-a alaturat vineri prezentatorului de radio Howard Stern pentru un interviu surpriza in…

7 minute ago

Papa Francisc, in vizita la Venetia. Este prima calatorie a Suveranului Pontif, dupa sapte luni

Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, este asteptat, astazi, la Venetia pentru prima…

8 minute ago

Manifestatie a jurnalistilor mexicani, dupa ce un coleg al lor a fost asasinat pentru ca a publicat pe Facebook critici politice

Aproximativ cincizeci de jurnalisti mexicani au manifestat sambata dupa asasinarea colegului lor Roberto Carlos Figueroa…

37 de minute ago

Rusia, atacuri masive in zona Avdiivka. Ucrainenii spun ca scopul acestora este sa „paralizeze livrarile incarcaturilor militare”

Nu mai putin de 59 de atacuri inamice au respns fortele de aparare ucrainene, sambata,…

48 de minute ago

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

19 ore ago