Tudor Chirila este revoltat de „slugarnicia si oportunismul” lui Victor Ciorbea: „Hai sa semnam in numar cat mai mare!”

news

Tudor Chirila lanseaza un pel prin care solicita romanilor sa semneze o petitie prin care se cere demisia lui Victor Ciorbea. „Resursele pentru slugarnicie si oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploateaza la maximum”, spune Chirila.

„Deci Victor Ciorbea incearca sa ne spuna ca una din marile preocupari si griji ale poporului ar fi aia ca Dragnea nu poate fi prim ministru pentru ca a fost urmarit penal si condamnat. Adica Ciorbea ne spune ca poporul iubeste condamnatii si urmaritii penali si ar vrea poporul sa vada daca legea (de bun simt) care le interzice astora sa candideze e constitutionala.

Eu personal nu cred ca poporul se sinchiseste prea tare de asta. Dar cred sincer ca Ciorbea isi depaseste atributiile. Mai ales atunci cand ne spune ca pe el nu l-au sesizat cetatenii. ‘N-am fost sesizat nici de partide, nici de institutii, nici de cetateni, dar (…), aseara, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus ca ar fi cazul ca Avocatul Poporului sa intervina’.

Resursele pentru slugarnicie si oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploateaza la maximum. Hai sa semnam in numar cat mai mare! Poporul suntem si noi astia care gandim putin altfel”, a scris Chirila pe Facebook. Petitia poate fi semnata AICI.

Citeste si: „Domnule avocat, sunteti concediat!”. Mii de romani au semnat o petitie prin care ii cer lui Ciorbea sa „elibereze” locul

Joi, Ciorbea a atacat la CCR legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie desemnat premier.

Presedintele Iohannis si-a afirmat puternic dezacordul fata de actiunea Avocatului Poporului. „Presedintele Romaniei este indignat de actiunea din aceasta dimineata a Avocatului Poporului, o actiune cu un unic beneficiar. Presedintele Romaniei este surprins de rapiditatea cu care Avocatul Poporului vrea sa fie util noii majoritati.

In 16 ani, nimeni niciodata nu a considerat ca este o problema acest criteriu de moralitate pentru viata politica din Romania, in 16 ani Avocatul Poporului nu a cosiderat ca textul legii reprezinta o problema pentru drepturile cetatenesti.

(…) Stradaniile unei persoane condamnata penal nu intra in agenda Avocatului Poporului”, a declarat purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

„Presedintele Romaniei trage un semnal de alarma pentru ca toti romanii trebuie sa inteleaga cat de periculos este un asemenea demers. Prin urmare, persoane condamnate penal pot sa ajunga sa ajunga sa ne conduca, sa ocupe functii inalte in stat”, a mai spus Dobrovolschi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: