politica

Tudose, primit cu osanale si plecaciuni inapoi in PSD. Ciolacu: „Mihai nu a facut nimic rau partidului”

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, vineri, la Braila, ca Mihai Tudose nu a facut niciun rau partidului si ca a fost un foarte bun prim-ministru. „Eu nu consider ca oamenii care au plecat in Pro Romania sunt niste traseisti politici”, a mai spus Ciolacu.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, vineri, la Braila, unde a participat la Conferinta organizatiei judetene a partidului, ca se bucura ca Mihai Tudose a revenit in partid si ca s-a reintregit echipa.

„Mihai Tudose nu a facut nimic rau acestui partid si nu a facut nimic rau Romaniei. Mihai Tudose a fost un prim-ministru foarte bun al acestei tari. Ce s-a intamplat? Ce a hotarat partidul? Eu stiu un singur lucru: eu i-am fost alaturi primului-ministru Mihai Tudose”, a spus Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

El a mai declarat ca, in opinia lui, cei care au plecat la Pro-Romania nu sunt traseisti politici.

„Eu nu consider ca oamenii care au plecat in Pro-Romania sunt niste traseisti politici. A fost atata patima, frustrare, suparare, atata incrincenare si o perioada atat de lunga in care una gandeam si alta faceam in Comitetul Executiv, incat acesta a fost deznodamantul. Victor Ponta n-a plecat din PSD, a fost exclus, cum a fost exclus si Sorin Grindeanu, cum a fost exclus si Marian Neacsu, si Tutuianu. Nici eu, nici Mihai nu am votat pentru aceste excluderi niciodata, pentru nicio suspendare n-am ridicat niciodata mana in Comitetul Executiv. Si sunt mandru de asta, si cred ca si Mihai. Mihai n-a mai avut raddare. Eu, domnul Stanescu, Claudiu, domnul Rotaru am fost mai rabdatori. Nu incerc sa-i caut o justificare lui Mihai, este si normal, cand stii ca esti de buna credinta, cand ai muncit atat, cand te-ai implicat si ai avut rezultate sa fii tratat la modul cum a fost tratat Mihai… n-a mai suportat si a luat decizia. Ma bucur ca Mihai este in sala, ca s-a inchis echipa”, a mai spus presedintele interimar al PSD.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD la sfarsitul lunii ianuarie 2019 si s-a inscris in ProRomania. Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat, miercuri, ca Mihai Tudose a depus o cerere de adeziune la partid, urmand ca in zilele urmatoare sa fie luata o decizie in acest sens de catre conducerea organizatiei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

8 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

8 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

11 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

8 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

8 ore ago