politica

Un fost lider PSD, dat afara de Dragnea din partid: „Grav este raul imens facut Romaniei, iar Gabriela Firea a fost complice”

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan spune ca ii da dreptate Gabrielei Firea privind criticile la adresa lui Dragnea, dar considera ca este mult prea tarziu, pentru ca tot ce se intampla acum era evident inca din 2014. „Grav este raul imens facut Romaniei, iar Gabriela Firea a fost complice”, adauga Ivan.

Catalin Ivan sustine, intr-o postare pe Facebook, ca de patru ani a intrat in conflict cu sefii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea si ca, pentru ca a indraznit sa vorbeasca, a fost catalogat „in toate felurile, de la securist la tradator”.

„In toata aceasta perioada, rand pe rand, tot mai multi lideri ai partidului au sfarsit prin a-mi da dreptate. Pe rand, fiecare cand i-a venit randul, Victor Ponta, Badalau cu scrisoarea servita de Adrian Nastase, Ecaterina Andronescu si acum Gabriela Firea, au iesit public sa critice regimul lui Dragnea folosind aproape la virgula declaratiile mele din 2014 si 2015”, afirma Catalin Ivan.

Europarlamentarul PSD precizeaza ca nu are nicio satisfactie ca timpul i-a dat dreptate, adaugand ca „este trist sa vezi ce a ajuns acest partid”.

„Ce se intampla acum era evident inca din 2014. Lasitatea, oportunismul si servilismul i-a impiedicat pe cei care puteau lua atitudine sa o faca. Astazi, Gabriela Firea are mare dreptate. La fel si Ecaterina Andronescu acum cateva saptamani. Este insa prea tarziu. Mult prea tarziu. Conteaza prea putin raul facut PSD-ului. Grav este raul imens facut Romaniei, iar Gabriela Firea a fost complice”, adauga Catalin Ivan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

10 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

10 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

13 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

10 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

10 ore ago