news

Un jandarm din Bihor, lovit de un individ cu o doza de bere in cap, va primi de la acesta daune morale in valoare de 5.000 de euro

Un barbat din Butani, judetul Bihor, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare si la plata de daune morale in valoare de 5.000 de euro, dupa ce a agresat un jandarm chemat sa-l calmeze intr-o sala de jocuri.

Incidentul a avut loc in seara de 17 ianuarie 2022, cand individul, aflandu-se in stare de ebrietate, a provocat un scandal in respectiva locatie, scrie cotidianul local eBihoreanul.ro.

Conform acestuia, angajatii salii de jocuri au sunat la 112, iar la fata locului a intervenit un echipaj format dintr-un jandarm si un agent de politie. In ciuda interventiei autoritatilor, barbatul a devenit din ce in ce mai agresiv, adresand injurii si amenintari jandarmului prezent.

Conflictul s-a incheiat cu agresarea jandarmului, care a fost lovit cu o doza de bere in zona capului. Hotararea judecatoreasca, pronuntata de instanta din Alesd, l-a condamnat pe individ la 6 luni de inchisoare cu suspendare si la plata de daune morale catre jandarmul agresat.

De asemenea, agresorul a fost obligat sa presteze munca voluntara timp de 60 de zile si sa urmeze un program de reintegrare sociala derulat de Serviciul de Probatiune Bihor. In ciuda cererii initiale a jandarmului de a primi daune morale in valoare de 10.000 de euro, instanta a decis ca suma sa fie de 5.000 de euro, considerand-o o sanctiune adecvata si proportionala. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

O oră ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

14 minute ago