Un nou contract pentru Tel Drum de la CJ Teleorman. Peste 4 milioane de euro

news

Consiliul Judetean Teleorman  a aprobat acordarea sumei de 21,837.319,47 lei (peste 4 milioane de euro) companiei Tel Drum pentru lucrari la drumul judetean 612 Botoroaga-Frasinet, informeaza Liber in Teleorman. Procurorii DNA suspecteaza ca in spatele Tel Drum se afla fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea.

Tronsonul de drum care intra in refacere strabate comunele Botoroaga si Frasinet si are o lungime de 13 kilometri. Drumul va avea doua benzi si va fi modernizat de Asocierea Tel Drum-Road Project. Contractul de lucrari cu numarul 88 a fost incheiat pe data de 18.06.2019 intre judetul Teleorman, prin Consiliul Judetean Teleorman, si Asocierea Tel Drum-Road Project. Potrivit proiectului de hotarare al Consiliului Judetean Teleorman, in aceasta asociere, liderul este Tel Drum, iar Road Project este simplu asociat.

Road Project SRL din Alexandria este infiintata in anul 2007 si a ajuns la un profit de 360 852 lei in anul 2018, de la 27.000, cat avea in 2008. Si cifra de afaceri a firmei a crescut an de an, mai ales de cand se asociaza cu Tel Drum pentru castigarea licitatiilor cu statul. Compania apartine unui anume Miti Barbu, care si-a trecut in profilul experientelor profesionale si S.C.Modul Proiect, compania implicata in falsificarea documentelor care au garantat Consiliului Judetean Teleorman accesul fraudulos la bani europeni in dosarul Tel Drum.

Mai mult despre: ,


Comentarii: