politica

USR, plangere penala impotriva lui Piedone pentru delapidare si abuz in serviciu: „Isi plateste postarile de pe social media din banii publici”

Alexandru Dimitriu, candidat USR la Primaria Sectorului 5, a depus marti o plangere penala pe numele primarului de la Sectorul 5. Piedone este acuzat ca isi plateste postarile de pe social media din banii publici.

Alexandru Dimitriu a depus o plangere penala pentru delapidare si abuz in serviciu pe numele primarului Piedone. Mai exact, societatea Infrastructura Sector 5, subordonata Consiliului Local, sponsorizeaza aparitiile pe retelele sociale ale primarului Piedone. Este vorba despre o infractiune de delapidare, deoarece se folosesc fondurile unei societati comerciale in beneficiul personal al primarului.

„Banii, care ar fi trebuit sa fie alocati pentru repararea strazilor sau alte lucrari de infrastructura, sunt acum cheltuiti in reclame pe Facebook pentru beneficiul personal al primarului. Suma de 31.238 de lei a fost cheltuita pentru aceasta activitate, conform datelor oficiale. Zeci si zeci de mii de lei sunt acum folositi pentru clipurile populiste ale lui Piedone, in timp ce sectorul se confrunta cu probleme grave, santierele stau parasite si nu exista bani pentru lucrarile necesare”, a declarat Alexandru Dimitriu, conform unui comunicat de presa.

„Deciziile luate de primarul Piedone ridica serioase semne de intrebare cu privire la buna gestionare a fondurilor publice si la conduita administrativa a acestuia. Utilizarea resurselor financiare destinate infrastructurii si altor proiecte in scopuri personale arata lipsa de responsabilitate si transparenta in administratia sectorului”, s-a precizat in comunicat.

aktual24.ro a relatat in premiera despre acest subiect.

Citeste si: Piedone isi face reclama electorala pe banii primariei. Mesaje platite pe Facebook din banii publici: „Chiar daca este sambata, domnul primar este pe teren”

Infrastructura Sector 5, companie in subordinea Primariei Sectorului 5, deruleaza pe Facebook o campanie platita prin care il promoveaza pe Cristian Popescu Piedone. Piedone candideaza la Primaria Capitalei, in timp ce fiul lui candideaza la Sectorul 5.

Dupa cum se vede mai jos, compania municipala a platit bani publici pentru o campanie de promovare pe Facebook a lui Piedone. „Infrastructura 5”, pagina care sustine si plateste campania, este „pagina oficiala a companiei Infrastructura Sector 5”.


Sursa: Reddit Romania

Pe respectiva pagina sunt promovate insistent actiunile lui Piedone.

„O zi plina de actiune in sectorul nostru!

Chiar daca este sambata, peste 80 de lucratori si operatori sunt mobilizati in teren, lucrand cu dedicare pentru a imbunatati multe zone din sectorul nostru.

Impreuna cu domnul primar Cristian Popescu Piedone, care se asigura intotdeauna ca toate lucrarile sunt efectuate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, alaturi de domnul Iulian Constantin Carlogea, city manager-ul sectorului 5”, a publicat recent Infrastructura t5.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

10 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

10 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

10 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

10 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

10 ore ago