Veste crunta pentru penalii care s-au bucurat de victoria lui Trump. Anunt al SUA privind lupta anticoruptie din Romania

politica

Victoria lui Donald Trump a fost aplaudata de catre multi dintre politicienii romani cu probleme penale, printre care s-au distins Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta. Administratia de la Washington tocmai a anuntat ca lupta anticoruptie din zona Marii Negre va ramane o prioritate pentru SUA si in urmatorii patru ani.

Informatia a fost publicata de Alex Costache, jurnalist TVR specializat pe justitie.

„Inca o veste proasta azi pt coruptii din Romania. Bill Brownfield de la State Department tocmai ce a declarat intr-un briefing telefonic de presa de la Washington ca lupta anticoruptie in regiunea Black Sea va ramane o prioritate pt SUA in urmatorii 4 ani”, a scris Costache pe Facebook.

La scurt timp dupa victoria lui Trump, penalii Tariceanu, Ponta si Adrian Severin (intre timp condamnat la inchisoare cu executare) si-au manifestat bucuria fata de rezultatul alegerilor din SUA, sustinand ca Trump a castigat impotriva „sistemului” care ii opreseaza si pe ei.

Citeste si: Penalii din Romania, in culmea fericirii dupa victoria lui Donald Trump: „Romania trebuie sa inteleaga ca ordinea lumii se schimba”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: