Categories: news

Victor Ponta anunta cum se simte fiul sau: „Buna, sunt Andrei, azi ma simt bine”. Andrei Ponta este inca internat in spital

Victor Ponta a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj al fiului sau, Andrei, care tine sa anunte ca se simte bine. Andrei Ponta a suferit un accident serios in timpul unui meci de rugby sustinut la Baicoi.

„Buna – sunt Andrei! Pentru ca azi ma simt bine ma gandesc la toti cei care ieri au avut un gand bun pentru mine si vreau sa va multumesc!

Vreau sa le multumesc tuturor medicilor si asistentelor de la Ambulanta si de la Spitalul Judetean Prahova care au avut imediat grija de mine si de colegul meu Horia. Si le multumesc si celor de aici de la Spitalul ‘Bagdasar Arseni’ – sper sa nu le stau pe cap mai mult de doua zile!

Salutari antrenorilor si colegilor mei de la

‘Soimii Bucuresti’ – imi pare rau ca nu sunt azi alaturi de ei la meci dar stiu ca se vor lupta si in locul meu! Iar adverarilor de la Constanta o sa le marchez o multime de puncte ca „razbunare” la urmatoarea partida! Bafta multa!

Le pup pe cele doua bunici ale mele si pe sora mea Irina care stiu ca au fost ingrijorate dar nu s-au speriat prea tare !

Stiu si ca multi prieteni ai mei dar si ai lui Mami a mea (cea curajoasa si mult incercata deja la karting si rugby ) si ai lui Tati (cel cu multe accidentari ca si mine) mi-au trimis un gand bun si le multumesc tuturor din inima pentru asta!

Ma fac repede bine si ma pregatesc de o vacanta frumoasa asa cum sper sa aveti toti!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

Andrei Ponta a fost adus, vineri, cu ambulanta la spitalul judetean din Ploiesti dupa ce si-a pierdut cunostinta in timpul unui meci de rugby sustinut in Baicoi. Copilul a fost diagnosticat cu traumatosm cranio-cerebral.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

4 ore ago

Hidroelectrica: Finalizarea proiectului Bumbesti-Livezeni va asigura energie electrica curata pentru 85.000 gospodarii

Finalizarea proiectului Bumbesti-Livezeni va asigura injectarea in Sistemul Energetic National (SEN) a unei cantitati de…

11 minute ago

Constanta: Jandarm lovit cu pumnul in fata de un minor de 16 ani. Minorul a fost arestat preventiv

Un minor in varsta de 16 ani a fost arestat preventiv pentru ultraj, fiind acuzat…

3 ore ago

Skynex, ucigasul german de drone, a ajuns in Ucraina: „Trage 1.000 de gloante pe minut, acestea explodeaza inainte de a atinge tinta” – Video

Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de aparare antiaeriana Skynex din partea Germaniei, ca…

6 ore ago

Dan Voiculescu a trimis sapte galeti de mici in redactia Antena 3. Pe post se difuza „cum sa mananci corect micii, fara sa-ti afectezi digestia”

Cu ocazia zilei de 1 Mai, fondatorul trustului Intact a trimis in redactia postului Antena…

4 ore ago