life

Victor Rebengiuc si Mariana Mihut au devenit cetateni de onoare ai Ploiestiului: „In semn de recunoastere a geniului artistic si a imensei influente pe care o au asupra culturii romanesti”

Actorii Mariana Mihut si Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetatean de onoare al municipiului Ploiesti, in cadrul unei sedinte extraordinare a Consiliului Local.

Cele doua titluri le-au fost conferite celor doi actori pentru intreaga lor activitate, „in semn de recunoastere a geniului artistic si a imensei influente pe care o au asupra culturii romanesti”.

„Avand in vedere ca domnul Victor Rebengiuc a anuntat ca anul 2024 este anul sau de retragere, ultimul an in care va aparea pe scena, avem in aceasta seara, la Filarmonica Paul Constantinescu, un eveniment inedit atat cu domnul Victor Rebengiuc, cat si cu doamna Mariana Mihut, un dialog intre cei doi in care povestesc practic istoria lor, rolurile pe care le-au jucat si momente inedite din acestea. E un eveniment deschis publicului incepand cu ora 18,00, unde vom si acorda cele doua diplome de onoare”, a afirmat consilierul local Radu Simionescu, manager al programului Ploiesti#LetsPLAY Capitala Tineretului din Romania 2024, citat de Agerpres.

In Sala „Ion Baciu” a Filarmonicii Ploiesti va avea loc, miercuri seara, de la ora 18,00, spectacolul „Un magistru, doi magistri”, ce ii are in distributie pe Victor Rebengiuc si Mariana Mihut.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile, se arata pe pagina de Facebook a Filarmonicii.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

4 ore ago

Strategii disperate, cum il promoveaza Antena 3 pe Piedone: „Ne trebuie un om gospodar fara scoala. Din ’90, pana acum au fost numai cu scoala”

Antena 3 a prezentat un "sondaj" realizat pe strada in Bucuresti din care a selectat…

53 de minute ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

O oră ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

2 ore ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

2 ore ago