politica

Video – Consilierul Olgutei Vasilescu, iesire de interlop in sedinta CL: „Vrei sa vin acum peste el? Hai, gata, am terminat!”

Cristian Vasilcoiu, fost consilier de imagine al Liei Olguta Vasulescu, actual consilier local PSD in Craiova, a avut un comportament suburban in timpul sedintei Consiliului Local de joi. El a lasat de inteles ca este gata sa-l ia la bataie pe un consilier USR.

Vasilcoiu s-a rastit in termeni de mahala, specifici lumii interlope, catre consilierul USR Cosmin Teodorescu. In momentul in care acesta i-a solicitat sa se comporte civilizat, Vasilcoiu a racnit: „Nu vreau, ba, n-auzi ca nu vreau? Ce? Vrei sa vin acum peste el? Hai, gata, am terminat!”.

„Daca nu reusim sa colaboram probabil ca nu vom reusi sa atragem fonduri europene”, a incercat Teodorescu sa-i intoarca pe consilieri la subiectul sedintei.

„Ce fonduri sa atragi tu, ma? Atragi tu fonduri?”, a intervenit Vasilcoiu agresiv.

„Va rog sa fiti respectuos”, i s-a adresat un alt consilier.

„Ce faceti daca nu vreau sa fiu respectuos? Te-ai trezit tu sa-mi invoci mie numele, alta treaba n-ai avut”, a reactionat golaneste Vasilcoiu.

Dupa ce inregistrarea a devenit publica, Vasilcoiu i-a catalogat drept „fatalai” pe consilierii USR.

„Alo, fatalaii de la USR Craiova, vorba Danei Budeanu, nu mai trunchiati video cand va luati de PSD-isti, ii nominalizati, ii faceti vagabonzi, apoi va plangeti pe Fb ca va raspund la fel!

Pai chiar v-am vorbit frumos, pentru cat ati merita, v-am si domnit! Va pup, pa-pa!

P.S.: bine, fie, promit sa nu va spun la AUR, ca va dau aia cu posetele in cap!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Vasilcoiu are o relatie veche si stransa cu Lia Olguta Vasilescu, pe care a descris-o chiar el, inainte de alegerile locale.

„O cunosc pe Lia-Olguta Vasilescu din anul 2000, cand mi-a devenit primul sef din viata, la primul meu loc de munca, cotidianul Cuvantul Libertatii din Craiova.

Drumurile noastre profesionale s-au despartit pana in 2017, cand ne-am regasit la Ministerul Muncii si sunt legate si astazi, cand ocup functia de consilier al secretarului Camerei Deputatilor, Lia-Olguta Vasilescu.

Sunt nascut si crescut in Craiova, am lucrat in presa locala, dar si in presa centrala, la ziare precum Jurnalul National, Gardianul, Adevarul, Evenimentul zilei, Libertatea si la televiziuni precum Realitatea TV, B1 TV si Digi 24.

Cunoscand toate proiectele realizate de primarul Lia-Olguta Vasilescu in mandatele anterioare, dar si pe cele pe care si le propune in viitorul mandat, revin la Craiova si ma alatur celei mai bune echipe de candidati la Consiliul Local, care, #cusiguranta, va castiga”, scria Vasilcoiu pe Facebook in august 2020.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cercetatorii au dezvoltat in laborator bacterii care mananca plastic

Poliuretanul este folosit in orice, de la huse de telefon la dresuri, dar este dificil…

13 minute ago

Actiunile Rusiei din regiunea ucraineana Luhansk pot fi calificate drept „genocid”, sustine Institutul pentru Studiul Razboiului

In spitalele din partea ocupata de Rusia a regiunii Luhansk, mamele sunt amenintate ca le…

20 de minute ago

Oferta de cazare pentru turisti la Londra: Un cort intr-o sufragerie pentru 80 de lire pe noapte

Un anunt Airbnb care ofera turistilor sansa de a sta intr-un cort in interiorul unui…

48 de minute ago

Ploile catastrofale din sudul Braziliei au provocat aproape 40 de morti – alte aproximativ 70 de persoane sunt date disparute

Ploile torentiale care afecteaza cel mai sudic stat brazilian Rio Grande do Sul au ucis…

53 de minute ago

Parlamentarii francezi spun „nu” englezei la Jocurile Olimpice de la Paris

Dupa ce s-au luptat mult timp cu folosirea limbii engleze in publicitate, muzica si film,…

O oră ago

Xi Jinping, in Europa, dupa cinci ani. Presedintele chinez va vizita Franta, Serbia si Ungaria

Presedintele chinez Xi Jinping este asteptat saptamana viitoare in Europa pentru prima data in ultimii…

O oră ago