politica

Viorica Dancila starneste iar un urias hohot de ras: ”Decat sa vorbesc liber si sa spun prostii mai bine sa am o hartiuta in fata”

Marturisire neasteptata a premierului Viorica Dancila. Suparata pe criticile Opozitiei, Dancila a spus in Parlament ca „decat sa spun prostii mai bine sa am o hartiuta in fata”.

”Decat sa vorbesc liber si sa spun prostii mai bine sa am o hartiuta in fata si sa spun lucruri corecte”, a declarat Dancila de la tribuna Parlamentului.

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a spus Vioricai Dancila ca a transformat „viata romanilor intr-un cosmar”

„Dna Viorica Dancila, va citez: cat timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxa noua. Punct. Aceasta declaratie va apartine si este din ziua investirii dvs. Astazi putem spune ca ati mintit din prima zi de mandat. Ati semnat ordonanta lacomiei. Ati adoptat aceasta OUG cu 3 zile inainte de finalul anului, fara niciun fel de dezbatere. (…) Raspunderea legala si politica e in primul rand a premierului, nici a presedintelui, nici a consilierilor condamnati pentru coruptie”, a mai spus Turcan.

Ea a precizat ca ii cere premierului sa spuna daca mai sustine ordonanta, fara a face apel la greaua mostenire, fara solicitari de consens, fara sa invoce greaua mostenire.

”Aruncati atata venin in jurul dumneavoastra, ca ati face invidioasa si o vipera”, a replicat premierul.

Premierul Viorica Dancila se afla in plenul in Camera Deputatilor, pentru dezbateri pe tema Ordonantei 114/2018, numita si Ordonanta lacomiei, la solicitarea Grupului parlamentar PNL.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

3 ore ago

Protest in Cisiordania: Palestinienii au aruncat cu pietre in masinile diplomatilor UE

Un grup de studenti palestinieni a intrerupt, marti, o intalnire a diplomatilor Uniunii Europene in…

3 ore ago

Cel putin 50 de persoane s-ar fi inecat dupa ce o ambarcatiune cu migranti din Senegal s-a scufundat in largul Insulelor Canare

Cel putin 50 de persoane s-ar fi inecat dupa ce o ambarcatiune cu migranti care…

4 ore ago

Curtea Internationala de Justitie a respins o cerere inaintata de Nicaragua de a ordona Germaniei sa inceteze vanzarea de arme catre Israel

Curtea Internationala de Justitie a respins, cu 15 voturi la unu, cererea inaintata de Nicaragua…

4 ore ago

Cel mai rasunator proces penal din istoria Finlandei: Hacker condamnat la inchisoare pentru santajarea a 33.000 de pacienti care faceau psihoterapie

Unul dintre cei mai cautati hackeri din Europa a fost condamnat la inchisoare pentru ca…

4 ore ago