politica

„Vom tranti cel mai antiromanesc guvern din istoria acestei tari”. Rares Bogdan anunta ca, impreuna cu Klaus Iohannis, va urma o „lunga perioada a guvernarii liberale”

Candidatul liberal la europarlamentare Rares Bogdan a declarat marti la mitingul electoral de la Suceava ca, dupa castigarea alegerilor din 26 mai si a referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis, PNL va face o coalitie cu partidele din opozitie, pentru ”a tranti” guvernul PSD.

”Va asigur ca Partidul National Liberal – daca dumneavoastra intelegeti insemnatatea alegerilor din 26, va rezulta o mare victorie. O victorie in patru pasi: vom castiga alegerile europarlamentare, vom castiga referendumul initiat de presedintele Romaniei, vom face o mare coalitie in jurul Partidului National Liberal cu premierul Romaniei Ludovic Orban, pentru a initia o motiune de cenzura care sa tranteasca cel mai antiromanesc guvern din istoria acestei tari”, a spus Rares Bogdan, citat de Agerpres.

Totodata, el a sustinut in fata participantilor la miting ca, dupa castigarea alegerilor prezidentiale din toamna acestui an, PNL va guverna Romania ”cu stiinta si cu suflet” pentru o lunga perioada de timp.

”Vom castiga alegerile prezidentiale alaturi de candidatul si presedintele nostru Klaus Iohannis, vom castiga localele si vom guverna Romania. Va urma lunga perioada a guvernarii liberale, a guvernarii oamenilor care stiu cum, de ce si care stiu sa guverneze cu stiinta si cu suflet”, a afirmat Rares Bogdan.

Candidatul liberal la europarlamentarele din 26 mai le-a transmis, totodata, pensionarilor, sa stea linistiti, ca PNL atunci cand va veni la guvernare nu le va taia pensiile.

”PNL n-o sa va taie niciodata pensiile, dragi pensionari. Nu cadeti prada mizeriilor aruncate de ei (PSD – n.red.)”, a spus Bogdan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

12 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

12 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

12 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

12 ore ago