news

Acum sufla si-n iaurt. Niciun pesedist nu a indraznit sa cheme Jandarmeria, desi au fost foarte enervati de prezenta protestatarilor – Video

Cei peste 1.000 de capi ai PSD care au fost invitati la nunta lui Valentin Dragnea au fost asteptati, in preajma Palatului Snagov, de un grup de protestatari foarte vocali. Insa niciun pesedist nu a indraznit sa cheme Jandarmeria sau Politia chiar si cand protestatarii au blocat drumul.

Cateva zeci de protestatari i-au asteptat pe pesedisti cu bannere pe care era preluat celebrul mesaj de pe placuta de inmatriculare suedeza. Protestatarii i-au catalogat drept „Penali” si i-au huiduit. La un moment dat, unul dintre acestia a blocat drumul de acces catre Palatul Snagov cu masina. Insa in niciuna dintre situatii nimeni dintre pesedisti nu a indraznit sa mai faca apel la Jandarmerie. De asemenea, oamenii de unei firme de securitate care pazea accesul spre palat au fost instruiti sa nu ii supere cu nimic pe protestatar. Ba mai mult, Dragnea a trimis mai multe platouri cu mancare si apa minerala, insa protestatarii le-au refuzat.

Pesedistii au fost vizibil nervosi, unii i-au injurat pe protestatari, altii le-au smuls bannerele. Dar s-au ferit din rasputeri sa apeleze la fortele de ordine pentru a face uitate brutalitatile recente din Piata Victoriei, comise de jandarmi la ordinele politice ale liderilor PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Tribunalul Bucuresti a decis ca procesul fratilor Tate poate continua. „Decizia va fi atacata cu recurs”

Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea procesului in dosarul fratilor Tate, la 10 luni dupa ce…

4 ore ago

Ciolacu prezinta scuze cu jumatate de gura moldovenilor si ataca PNL-ul: „Mama era din Tecuci”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a avut, vineri seara, o prima reactie dupa declaratiile jignitoare facute…

2 ore ago

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

4 ore ago

PNL, prima reactie la declaratiile lui Ciolacu privind Buzaul si Moldova: „Dispretuieste moldovenii, sa revina asupra declaratiei”

Presedintele PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, considera ca declaratiile premierului Ciolacu in legatura cu apartenenta…

4 ore ago