Atanasiu nu se mai tine de nas. Laude fara numar la adresa lui Vasile Blaga

politica

Aflat intr-o emisiune la Antena 3, vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Vasile Blaga. Recent, tot Atanasiu declara intr-o sedinta a PNL ca „s-a tinut de nas” cand a fuzionat cu PDL.

„Vasile Blaga a fost un partener foarte corect si foarte loial. A facut cel mai mare efort de pana acum ca fuziunea sa se faca pana la capat”, a declarat Atanasiu.

Intrebat despre afirmatiile din stenogramele facute publice in urma cu doua saptamani, el a refuzat sa comenteze: „Discutiile private nu le aduc in public”.

Citeste si: STENOGRAME. Marea TEAPA luata de PDL. PNL nu-si va tine promisiunea: „Nu mai avem nevoie de ei”

Potrivit stenogramelor unei discutii avute cu conducerea PNL Bistrita, Atanasiu spunea ca s-a tinut de nas cand a fuzionat cu PDL.

„Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept chiar daca in Bistrita e un putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul (rasete), locatia in care sa functionam.

(…) Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine. Tot cu 45% raman si nu ma mai intreaba nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu si cu lacu.…Imi fac un bine daca pleaca… Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa convietuim cu ei. Liderii lor o sa dispara rand pe rand!”, spunea Atanasiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: